Selçuk Bayraktar: Konum atın geliyorum gençler

Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması'nda sosyal medya üzerinden yaptıkları çağrıya kayıtsız kalmayan Bayraktar, Mirkelam'ın "Her Gece" şarkısı eşliğinde koşarken çekilen görüntüleriyle "Konum atın geliyorum gençler" karşılığını verdi.

Selçuk Bayraktar: Konum atın geliyorum gençler
Selçuk Bayraktar: Konum atın geliyorum gençler
GİRİŞ 17.09.2021 09:44 GÜNCELLEME 17.09.2021 09:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde TEKNOFEST kapsamında TÜBİTAK, Bilişim Vadisi ve HAVELSAN iş birliğiyle bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması'nda gençlerin sosyal medya üzerinden yaptıkları çağrıya kayıtsız kalmayan TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sanatçı Mirkelam'ın "Her Gece" şarkısı eşliğinde koşarken çekilen görüntüleriyle "Konum atın geliyorum gençler" karşılığını vererek mücadelenin dördüncü gününde yarışmacıların heyecanına ortak oldu.

Selçuk Bayraktar işareti verdi! 'Otomotivdeki en büyük devrim' Selçuk Bayraktar işareti verdi! "Otomotivdeki en büyük devrim"

KONUM ATIN GELİYORUM GENÇLER

Bilişim Vadisi'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin teknoloji ve inovasyon üssü Bilişim Vadisi'nde devam eden Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması'nda Bayraktar, gençlerle bir araya geldi.

Yarışmacı gençlerin sosyal medya üzerinden yaptıkları çağrıya kayıtsız kalmayan Bayraktar, Mirkelam'ın "Her Gece" şarkısı eşliğinde koşarken çekilen görüntüleriyle karşılık vererek "Konum atın geliyorum gençler" dedi.

Sosyal medya ortamında başlayan mesajlaşma Bilişim Vadisi’nde sona erdi. Bayraktar, yarışmanın dördüncü gününde Bilişim Vadisi'ne gelerek gençlerin heyecanına ortak oldu.

Yarışmada Bilişim Vadisi Genel Müdürü Serdar İbrahimcioğlu ile öğrencilerin geliştirdiği araçları inceleyen Bayraktar, takım üyeleriyle fotoğraf çektirdi. Takımların talebi üzerine bazı araçları imzalayan Bayraktar, "Hazır Araç" kategorisinde İstanbul Teknik Üniversitesinin "Racing Driverless" aracı için geri sayımla yarışı başlattı.

KATILIM HER YIL ARTIYOR

Bilişim Vadisi Genel Müdürü Serdar İbrahimcioğlu da düzenledikleri yarışmaya katılımın her yıl arttığını dile getirerek ilk önce 8 araçla başladıkları organizasyona bu yıl 36 aracın katıldığını kaydetti.

Yarışmaya her yıl yüzde 100 artış olduğunu ifade eden İbrahimcioğlu, "Bundan daha güzeli ise takımların başarısı da gittikçe yükseliyor. Bu yıl ilk defa iki aracımız parkuru tam görevle tamamladı." değerlendirmesinde bulundu.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • MUHAMMET R ARSLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz
    Cevapla
  • M.A 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamin dibisin.Rabbim tüm şerlerden emin eylesin amin.
    Cevapla
  • burak van 2 yıl önce Şikayet Et
    senin allah'ına gurban seni sevmeyen catlasın patlasin
    Cevapla
  • ayaba 2 yıl önce Şikayet Et
    :) :') adamsın!
    Cevapla
  • FUAT63 2 yıl önce Şikayet Et
    Konuma SİHA göndermesin sonra ! :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama