iPhone 14 tamamen yeni tasarımla gelecek

Bloomberg muhabiri şimdiden iPhone 14 hakkındaki tahminlerini paylaştı. iPhone 14 serisi iddialara göre tasarım açısından tamamen yeni bir boyut kazanacak.

iPhone 14 tamamen yeni tasarımla gelecek
iPhone 14 tamamen yeni tasarımla gelecek
GİRİŞ 27.09.2021 10:29 GÜNCELLEME 27.09.2021 10:29

Apple, geçtiğimiz günlerde iPhone 13 ailesini tanıtarak değişim bekleyen milyonlarca tüketiciyi hayal kırıklığına uğratmıştı. iPhone 13 serisinde donanım bakımından gözle görülür farklar olsa da tasarıma geldiğimizde, ilk bakışta zor anlayabileceğimiz birkaç oynama dışında hiçbir gelişme olmadı. Ancak bu, sonraki modellerde değişebilir.

Bloomberg’den Mark Gurman, iPhone 14’lerin tasarım açısından baştan yaratılmış bir aile olacağı iddiasını ortaya attı. İddiaya göre köklü değişikliklere sahip olacak modellerin arasında bir ‘Mini’ versiyon da bulunmayacak.

iPhone 13 serisinde siyah piksel problemiiPhone 13 serisinde siyah piksel problemi

iPhone 13 kuyruğu sosyal medyanın gündemine oturdu!iPhone 13 kuyruğu sosyal medyanın gündemine oturdu!

ÇENTİK ORTADAN YOK OLABİLİR

Gurman, 2022’de satışa sunulacak olan standart ve Pro iPhone’larda baştan sona değişime gidilecek. Gurman’a göre bunun en büyük kanıtı, bu ay çıkan iPhone 13’lerin tasarımında oldukça az değişiklik bulunması. Bu seneki modelde yenilik hakkını daha işlevi konulara saklayan Apple mühendisleri, iddiaya göre tasarım fikirlerini büyük bir değişim için biriktiriyor.

MINI MODEL YOK AMA YİNE 4 IPHONE TANITILACAK

Gurman’ın iddialarına göre iPhone 14 ailesi, aynı önceki aile gibi 4 telefondan oluşacak. Ancak bu telefonların arasında Mini versiyon bulunmayacak. Yeni aile; 1 Standart, 2 Pro ve 1 "büyük boy" modelden meydana gelecek. Bu iddiaların dışında yakın zamanda yayılan render görüntülerine göre ise yeni iPhone’lar, birçok kullanıcının bir türlü kabullenemediği çentikten sonunda kurtulacak. Arka kamera çıkıntısını da kaybedecek iPhone 14, oldukça pürüzsüz ve sade bir telefon olacak.

 

 

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...