Xiaomi Civi resmen tanıtıldı! İşte özellikleri

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, Civi'yi resmi olarak tanıttı.

Xiaomi Civi resmen tanıtıldı! İşte özellikleri
Xiaomi Civi resmen tanıtıldı! İşte özellikleri
GİRİŞ 27.09.2021 21:57 GÜNCELLEME 27.09.2021 21:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kısa bir süre önce Xiaomi 11T serisini küresel pazarda kullanıcı beğenisine sunan Xiaomi, CIVI isimli yeni akıllı telefon serisini Çin'de tanıttı.

Xiaomi, Civi serisinin ilk telefonuyla karşımıza çıkıyor. Telefon şık bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkıyor ancak özellikleriyle de diğer serilerden ayrılıyor. Telefonun arka kapağında kadife bir doku tercih edilmiş. Bu sayede farklı bir görünüm kazanan telefonun, 6.55 inçlik bir AMOLED ekranı bulunuyor.



Telefonun ön kamerası ekran deliği olarak tercih edilirken, bu kamera 32 Megapiksel olarak bizleri karşılıyor. Xiaomi arka tarafta telefona 64 Megapiksellik ana kamera eklerken, 8 Megapiksel 120 dereceye kadar alan sağlayan geniş açılı bir lens ve 2 Megapiksel makro sensörüne sahip.

Xiaomi Civi, Qualcomm’un Snapdragon 778G işlemcisinden güç alıyor. Bu gücün desteklenmesi için 8 ve 12 GB RAM desteği sunan şirket, depolama tarafında da 128 ve 256 GB seçeneklerini kullanıcılara sağlıyor.

Aynı zamanda 55W hızlı şarj desteğine sahip 4.500mAh bataryası da bulunan telefonun ekran içi parmak izi sensörüyle donatıldığının altını çizelim.

Telefona sahip olmak isteyen kişiler ise 8 GB RAM + 128 GB depolama alanına sahip versiyonu 404 dolar,  8 GB RAM + 256 GB depolama alanına sahip versiyon 449 dolar,  12 GB RAM + 256 GB depolama alanına versiyonda 495 dolar ödenmesi gerekiyor.

YORUMLAR 2
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    aslinda bende yok denemek ister idim de sanirsam almam adamlar casuzluk onu gec baska yerde kullanma izini yok su bu diye iyice sacmalik sanki basima devlet de kural koyacak
    Cevapla
  • osmanli 2 yıl önce Şikayet Et
    bu xiaomi de dünyanın başına bi çorap örmezse iyi. herkesin hayatına iyice girdi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'