TikTok aylık aktif kullanıcı sayısında rekor tazeledi

TikTok, sosyal medya platformları arasında önemli bir eşiği aştığını açıkladı. Video paylaşım platformunun aylık aktif kullanıcı sayısının 1 milyarı aştığı paylaşıldı.

TikTok aylık aktif kullanıcı sayısında rekor tazeledi
TikTok aylık aktif kullanıcı sayısında rekor tazeledi
GİRİŞ 28.09.2021 10:08 GÜNCELLEME 28.09.2021 10:08

TikTok tartışmalı bir platform olsa da çok popüler olmaya devam ediyor. Özellikle gençler ve genç yetişkinler arasında çok popüler olan platform, YouTube Shorts ve Instagram Reels gibi uygulama özelliklerinin de ortaya çıkmasına önayak olmuştu.

TikTok’un 20 bin dolarlık teklifini reddettilerTikTok’un 20 bin dolarlık teklifini reddettiler

Çin'de 14 yaş altına TikTok sınırlamasıÇin'de 14 yaş altına TikTok sınırlaması

Geçtiğimiz günlerde bir video paylaşan TikTok COO'su Vanessa Pappas, her ay "Dünyanın dört bir yanından bir milyardan fazla insan spor, müzik, sanat ve kültür, moda, DIY ve daha fazlası için eğlenmek, ilham almak veya yeni bir şey keşfetmek için TikTok'a geliyor." ifadesini kullandı.

TikTok kendisini bir sosyal medya platformundan çok bir eğlence uygulaması olarak gördüğünü ifade ediyor. Firma yetkilileri daha önce yaptıkları açıklamada, kullanıcılarının platformda bir film süresi kadar süre harcadığını belirtmişti. Ayrıca diğer sosyal medya uygulamalarını kontrol eden insanların TikTok'u ise izlemek için kullandığını ifade etmişti.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...