Uygun fiyatlı amiral gemisi Redmi Note 10 Lite tanıtıldı

Xiaomi’nin alt markası Redmi, popüler Note serisinin son üyesi Redmi Note 10 Lite modelini resmi olarak tanıttı. Amiral gemisinden izler taşıyan Redmi Note 10 Lite’ın fiyatı ve teknik özellikleri haberimizde.

Uygun fiyatlı amiral gemisi Redmi Note 10 Lite tanıtıldı
Uygun fiyatlı amiral gemisi Redmi Note 10 Lite tanıtıldı
GİRİŞ 03.10.2021 10:52 GÜNCELLEME 03.10.2021 10:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Çinli teknoloji devi Xiaomi, alt markalarıyla da akıllı telefon sektörünün lokomotifi haline geldi. Şirketin son etkinliğinde Redmi Note 10 Lite modeli görücüye çıktı. Ülkemizde de satışı yapılan Redmi Note 10 serisinin yeni üyesi teknik özellikleri ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Redmi 10 Prime resmen tanıtıldı: Fiyatı ve özellikleriRedmi 10 Prime resmen tanıtıldı: Fiyatı ve özellikleri

Xiaomi ve Redmi Android 12 listesi güncellendiXiaomi ve Redmi Android 12 listesi güncellendi

REDMI NOTE 10 LITE ÖZELLİKLERİ

Redmi Note 9 Pro ile dış tasarım açısından aynı olan telefonda, 6.67 inçlik IPS LCD ekran yer alıyor.

Snapdragon 720G yonga setinden gücünü alan Redmi Note 10 Lite, 4GB / 6GB RAM ve 64GB / 128GB depolama seçenekleriyle geliyor.

Redmi Note 10 Lite'ın arka kısmında 48MP+8MP+5MP+2MP olmak üzere dörtlü kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Ön kısımda ise 16MP'lik tek bir kamera var.

REDMI NOTE 10 LITE FİYATI

Son olarak 18W hızlı şarj destekli 5020 mAh batarya kapasitesine sahip telefonun fiyatı şu şekilde olacak:

Redmi Note 10 Lite 4GB RAM + 64GB - 189 dolar

Redmi Note 10 Lite 4GB RAM + 128GB - 216 dolar

Redmi Note 10 Lite 6GB RAM + 128GB - 229 dolar

 

 

YORUMLAR 8
  • bir vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Redmi Note 9S (128 GB)'den farkı ne? Habere göre İşlemci,ram,hafıza,batarya aynı. Kamera da aynı sanırsam. Bilen var mı?
    Cevapla
  • Hsmgjnf 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada bir ayda calistigi ve aldigi asgari ucretle 10 tane bu telefondan alabiliyorken biz sadece 1 tane alabiliyoruz. Ekonomi kötü diyenlere gelsin 10 kat iyiyiz işte :))
    Cevapla
  • Bunyamin 2 yıl önce Şikayet Et
    Asgari üçretle calışan ıpone alıyor 10.bintl ye. Bu tlf nu kullanmazlar
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    Hsmgjnf avrupali der iken ucma bence cok insan ay basini zor getirir aldigi para ona kalmaz gider olur diger konu ise normal bir ise giden dersen belki 3-5 alir tr ise belki iki desen avrupa bu yazan paraya alinmaz orda nakit verirsen iki uc kati olur uyeli alirsan belki bu paraya ve bir yil uyelik ødersin normal bir calisan burda belki yirmi bin alir net bazi yerde kira on bin sonra yiyecek uc yada bes bin o da fekir yiyecegi alirsan geriye bes kalir yol parasi araba masraf su bu der iken geri koca bir salatalik kalir herkes avrupa halki zengin saniyor tek kisi calisan zengin filan degil meslek yok ise
    Cevapla
  • Kağan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek yönlü bakma gerçekleri anlayamazsın. 80 yıllarda memur maaşı kac para, tüplü tv, video vs. kac para? ( 1984 ort. memur maaşı 60 bin, 1985 video fiyatı 348 bin) İnanıyor musun hükumet değişince herseyin değişeceğine? Kendi araba, bilgisayar, ucak, telefon, yazılım, teknolojin olmadığı müddetçe kim gelirse gelsin değişmez. Duydun mu Çin, Almanya nin turist gelmesini beklediklerini? Duymadın çünkü döviz için turistte ihtiyaçları yok. Çatır çatır teknoloji, mal satıyorlar. Bizde doğalgaz, petrol vs. yok. Kimsenin yeraltı kaynaklarına da çökmüyoruz, sömurmüyoruz. Bir iki sloganla, öğrenilen laflarla olmaz. Kendin üreteceksin. Teşhisi yanlış koyarsan tedaviyi de yanlış uygularsın.
    Cevapla
  • Yedisekiz HasanPaşa 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ekonomisini AB ninki ile kıyaslamak gerizekalılık alametidir,zira sadece mercedesin cirosu Türkiye'nin ninkinden fazla,70 heykel dikmek ve dindarla uğraşan mercedes yapmayan zihniyet 20 yılda ülkeyi Almanya gibi neden olmadık diye eleştiriyor.ezik cahiliyet.
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    bizde en az 4000 tl
    Cevapla
  • Haha 2 yıl önce Şikayet Et
    Yarısı vergi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"