Apple M1X işlemcili Macbook Pro’ları tanıtmaya hazırlanıyor

Apple Silicon bünyesinde geliştirilen M1 işlemcili Macbook modellerinin yeni üyeleri M1X işlemciyle bu ay tanıtılabilir. Apple’ın Macbook ve Macbook Pro odaklı tanıtım etkinliği için hazırlıklara başladığı paylaşıldı.

Apple M1X işlemcili Macbook Pro’ları tanıtmaya hazırlanıyor
Apple M1X işlemcili Macbook Pro’ları tanıtmaya hazırlanıyor
GİRİŞ 04.10.2021 17:13 GÜNCELLEME 04.10.2021 17:13

Apple sonbahardaki ilk etkinliği kapsamında iPhone 13 serisi akıllı telefonlarını ve diğer yeni ürünlerini duyurmuştu. Apple şimdi de MacBook etkinliğine hazırlanıyor. Bu konuyla ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.

Bloomberg editörü Mark Gurman'a göre Apple bu ay yeni MacBook Pro modellerini sergileyeceği bir lansman düzenleyecek. Dizüstü bilgisayarların ne zaman tanıtılacağı konusunda kesin bir tarih yok. Büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Yeni MacBook Pro'ların 14 ve 16 inçlik ekran taşıyacağı söyleniyor. Bununla birlikte 30 saate kadar pil ömrü, M1X işlemci, düz kenarlı tasarım ve MagSafe şarj desteği konuşuluyor. Ayrıca Apple'ın Touch Bar'ı kaldırarak bunun yerine fiziksel tuşlara yer vereceği de gelen haberler arasında.

Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilmesi beklenen lansman etkinliğinde yeni MacBook Pro'lar ile birlikte güncellenmiş bir Mac mini ve uzunca bir süredir gündemi meşgul eden AirPods 3 kablosuz kulaklık modeliyle de tanışabiliriz.

 

KAYNAK: DONANIMHABER, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti