Huawei Watch GT 3 kulaklık hediyesiyle tanıtıldı

Huawei dün gerçekleştirdiği etkinlikle Huawei Watch GT 3 modelini resmen tanıttı. Huawei Watch GT 3 yüksek batarya kapasitesi, AMOLED ekranı ve gelişmiş sensörleriyle dikkatleri çekiyor.

Huawei Watch GT 3 kulaklık hediyesiyle tanıtıldı
Huawei Watch GT 3 kulaklık hediyesiyle tanıtıldı
GİRİŞ 22.10.2021 09:52 GÜNCELLEME 22.10.2021 09:52

Akıllı telefon tarafında eski günlerini mumla arasa da giyilebilir cihaz tarafında Huawei halen oldukça aktif. Kullanım süreleri ve fonksiyonelliği ile beğeni toplayan Huawei Watch akıllı saat serisine yeni bir üye katılıyor.

HarmonyOS 2.0 güncellemesi alacak Huawei ve Honor cihazlar belli olduHarmonyOS 2.0 güncellemesi alacak Huawei ve Honor cihazlar belli oldu

Huawei'den 5G yasağına itirazHuawei'den 5G yasağına itiraz

HUAWEI WATCH GT 3 ÖZELLİKLERİ

Huawei Watch GT 3 modeli 42mm ve 46mm kasa boyutlarıyla geliyor. Gövde 5ATM seviyesine kadar su altında basınca dayanıklı. Bluetooth üzerinden çağrı alabilen saat 4GB depolama alanı sayesinde müziklerinizi de saklayabiliyor.

Beşinci nesil TruSeen optik sensör daha hassas nabız ölçümleri yapabilirken kandaki oksijen oranı ve uyku değerleri de takip edilebiliyor. Healthy Living Clover özelliği uyku, egzersiz ve yürüyüş gibi kategorilerde size hedefler veriyor.

HUAWEI WATCH GT 3 FİYATI

42mm gövde seçeneği 1.32 inçlik AMOLED ekran ve 7 günlük kullanım süresi ile geliyor. Fiyatı 329 Avro. 46mm seçeneği ise 1.46 inçlik AMOLED ekran ile geliyor ve 14 güne kadar kullanılabiliyor. Fiyatı ise 349 Avro. Her iki model Huawei FreeBuds 4i kablosuz kulaklık hediyesi sunuyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti