Tim Cook'un Apple İstanbul tweetine Elon Musk'tan cevap geldi

Apple CEO’su Tim Cook, İstanbul Bağdat Caddesi’nde açılan ve Avrupa’nın en büyük Apple Store’u Twitter hesabından duyurdu. Elon Musk ise bu tweetin altında markanın yeni ürününü eleştirdi.

Tim Cook'un Apple İstanbul tweetine Elon Musk'tan cevap geldi
Tim Cook'un Apple İstanbul tweetine Elon Musk'tan cevap geldi
GİRİŞ 23.10.2021 09:56 GÜNCELLEME 23.10.2021 10:02

Apple, bugün yepyeni bir mağazasını İstanbul’un Bağdat Caddesi’nde hizmete açtı. Daha önce açılacağı konumda afişlerini gördüğümüz, bugün düzenlenen etkinliklerle birlikte açılışı gerçekleştirilen mağaza, Apple’ın en son açtığı fiziksel mağaza oldu.

Şık mimarisi ve tasarımıyla dikkat çeken mağaza, bugün Apple CEO’su Tim Cook’un da dilindeydi. Tim Cook, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Apple Bağdat Caddesi mağazasının fotoğrafını paylaştı ve bir mesaja yer verdi. Tim Cook’un paylaşımı şu şekildeydi:

“İstanbul’daki yeni güzel mağazamız Apple Bağdat Caddesi ile tanışın. Bu canlı topluluğun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz ve müşterileri bu muhteşem yeni alana davet etmek için sabırsızlanıyoruz.”

Elon Musk, Tim Cook'tun Tweet'ine verdiği yanıtta "Gelin Apple Parlatma Bezi'ni görün." şeklinde yanıt verdi. Musk'ın bahsettiği bezi Apple, yurt dışında 20 dolardan, Türkiye'deyse 200 TL'den satışa sunmuştu.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi