Meta ilk defa WhatsApp'ta görüntülendi

Facebook geçtiğimiz günlerde kendisine bağlı tüm şirketleri tek çatı altına toplayan Meta ismini duyurmuştu. Meta olarak değişen şirketin logosu WhatsApp’ta ilk defa görüldü.

Meta ilk defa WhatsApp'ta görüntülendi
Meta ilk defa WhatsApp'ta görüntülendi
GİRİŞ 31.10.2021 11:23 GÜNCELLEME 31.10.2021 11:23

Facebook, bünyesinde barındırdığı Instagram, Messenger, WhatsApp, Oculus VR gibi uygulamaları bir çatı altında toplamak amacıyla geçtiğimiz günlerde kurumsal ismini Meta olarak değiştirdi. Şirket yaptığı açıklamada uygulama isimleri değiştirmeyeceğini duyurdu. Fakat, bu platformların alt yapı bilgisini bu amaca uygun olarak değiştirmek için de uğraşıyor.

Facebook'un yeni adı 'Meta' tepkilerle karşılaştıFacebook'un yeni adı "Meta" tepkilerle karşılaştı

Facebook’un yeni adı ve logosu belli oldu! Mark Zuckerberg duyurduFacebook’un yeni adı ve logosu belli oldu! Mark Zuckerberg duyurdu

Twitter‘da WhatsApp ile ilgili en güncel haberleri beta sürümünden edindiği bilgileri paylaşan WABetaInfo rumuzlu hesap, yine bizlere yeni güncelleme özelliklerini tanıttı. Kullanıcı, 2.21.220.14 beta sürümünde uygulamayı açtığınızda alt kısımdaki alt yapı bilgisinde ”from Facebook” yerine artık ”from Meta” yazdığını açıkladı.

WHATSAPP BAĞLANTIYI NEDEN META’DAN SAĞLIYOR?

Yaklaşık bir yıl kadar önce WhatsApp, açılırken karşımıza çıkan ekrandaki altyapı bilgisine ”from Facebook” yazısını ekledi. Şimdi ise bu uygulamayı da Metaverse‘e bağlamayı amaçladığını, beta sürümündeki bu yeni özellikle bizlere açıkça gösteriyor. Yayınlanan duyuru ayrıca, WhatsApp‘ın ”Ayarlar” kısmında alt kısımda çıkan ”WhatsApp from Facebook” alt bilgisinin kaldırıldığını da açıkladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü