WhatsApp mobil internet olmadan kullanılabilecek

WhatsApp’ın geçtiğimiz ay beta sürüme eklediği özellik bugün itibariyle herkes için kullanıma açıldı. Artık WhatsApp Web kullanıcıları mobil veri kapalıyken de mesajlaşmaya devam edebilecek.

WhatsApp mobil internet olmadan kullanılabilecek
WhatsApp mobil internet olmadan kullanılabilecek
GİRİŞ 05.11.2021 13:36 GÜNCELLEME 05.11.2021 13:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

WhatsApp, 2009’da piyasaya sürüldü ve şimdi 2 milyardan fazla kullanıcıya sahip. 2015 yılının Ocak ayında WhatsApp Web‘i tanıtarak büyük bir yeniliğe imza atan şirket; kullanıcıların en çok kullandığı özellik oldu.

WhatsApp Web’i kullanabilmek için telefonunuz ve bilgisayarınız internete bağlı olmalıydı. Ancak dün yayınlanan güncelleme ile artık WhatsApp Web, telefonunuz ulaşılabilir olmasa bile kullanılabiliyor.

Betadayken açıp kapama seçeneği sunan WhatsApp, web uygulamasının 2.2142.12 sürümü ile birlikte artık telefona bağlı kalmadan kullanılabiliyor. Hatta bu özelliğin yayınlanması ile mevcut oturumu açık WhatsApp Web cihazları listesi de sıfırlanmış gözüküyor.

YORUMLAR 2
  • muhteşem 2 yıl önce Şikayet Et
    Telegram windows 7'ye bile destek veriyor,bunu konuşan yok..!Bizde ıphone,wahtsapp,facebook reklamı yapmak popülaritesi yahut kazancı çok yüksek herhalde..!
    Cevapla
  • Oze 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani Alemsin Telegram Rusların Yaptığı Bir Yazılım Türkleremi Ait Sandın ? Hani Türklere Ait Olan Bip Ve Benzeri Yazılım İsmini Söylesen İçim Yanmayacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış