Realme’nin ilk ekran altı kameralı telefonu ortaya çıktı

Uygun fiyatlı modelleriyle bilinen Realme markasının ekran altı kamera teknolojisi hakkında yeni görseller paylaşıldı.

Realme’nin ilk ekran altı kameralı telefonu ortaya çıktı
Realme’nin ilk ekran altı kameralı telefonu ortaya çıktı
GİRİŞ 07.11.2021 10:10 GÜNCELLEME 07.11.2021 10:10

Genellikle giriş ve orta seviye akıllı telefonlarda epey aktif bir oyuncu olan Realme, yeni teknolojileri kullanmak için ilk adımları atmış görünüyor. Henüz pek fazla telefonda göremediğimiz ekran altı kamera teknolojisi, önümüzdeki yılların ön kamera tasarımı olarak kabul edilmeye başlandı bile. Çoğu zaman uygun fiyatlı telefonlarını gördüğümüz Realme, bu tasarımı kullanabilmek için patent aldı.

Eylül ayında Weibo’da paylaşılan bir fotoğraf, paylaşanın iddiasına göre Realme’nin ilk ekran altı ön kameralı telefonunu gösteriyordu. Bu iddianın altı pek de doldurulamadığı için fotoğraf pek de ciddiye alınmamıştı. Ancak Realme’nin ortaya çıkan patent dökümanında çentiksiz bir telefon tasarımı görüyoruz. Şirketin yeni adımı olması beklenen bu yeni telefon, görünüşe göre ekran altı ön kamera teknolojisini kullanıyor olacak.

AMİRAL GEMİSİ İZLERİ TAŞIYOR

Tasarımdaki detayları incelediğimizde kenarların metal bir malzemeden üretileceği çıkarımını yapabiliyoruz. Bu detay, uygun fiyatlı cihazlarda olabilecek bir detay değil. Genellikle uygun fiyatlı cihazlarda plastik, orta seviyelerde ise alüminyum malzeme kullanıldığını görürüz. Bu cihazda metal kullanılacak olması, üst segmentte yer alacağı anlamına geliyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar