Eşi benzeri olmayan USB-C’li iPhone dudak uçuklatan fiyata satıldı

Meraklı bir YouTuber, iPhone X’in şarj girişini USB-C ile değiştirmişti. E-Bay üzerinden satışa sunulan iPhone X model cihaz yüksek fiyatla alıcı buldu.

Eşi benzeri olmayan USB-C’li iPhone dudak uçuklatan fiyata satıldı
Eşi benzeri olmayan USB-C’li iPhone dudak uçuklatan fiyata satıldı
GİRİŞ 12.11.2021 10:17 GÜNCELLEME 12.11.2021 10:17

Dünyanın ilk USB-C girişli iPhone modeli olan iPhone X geçtiğimiz günlerde eBay üzerinden açık artırma ile satışa sunulmuştu. İsviçre Federal Teknoloji Enstitüsü’nde Robotik alanında çalışan Ken Pillonel tarafından modlanan USB-C’li iPhone X, en sonunda alıcısını buldu.

Caviar’dan 485 bin TL’lik iPhone 13 ProCaviar’dan 485 bin TL’lik iPhone 13 Pro

Tim Cook: Beğenmeyenler Android’e geçebilirTim Cook: Beğenmeyenler Android’e geçebilir

Yazılım ve donanım geliştiricisi Ken Pillonel, uzunca süredir üzerinde çalıştırdığı projeyi Kasım ayının başlarında noktalamış ve dünyanın ilk Type-C girişli iPhone’unu tasarlamayı başarmıştı. Pillonel, iPhone’un tamamen çalışır durumda olduğunu ve herhangi bir şekilde sökülmemesi durumunda çalışmaya devam edeceğini belirtti.

86 BİN DOLARA SATILDI

Kenny Pi kod adlı geliştirici, modifikasyonu duyurduktan kısa bir süre sonra ürünü eBay üzerinde satışa koymuştu. Ürünün günlük kullanımda, herhangi bir verinin silinmesi veya güncellenmesi durumunda hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceğini de belirten Pillonel, ürünün 11 Kasım 2021 tarihine kadar satışta kalacağını açıklamıştı.

Son olarak 4 Kasım 2021 tarihinde 84 bin dolarlık bir teklif alan iPhone X, 11 Kasım itibarı ile resmen yeni alıcısının oldu. Buna göre ürün, 86 bin dolarlık teklifle satıldı ve eBay sayfası da silindi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti