Oppo Reno 7 ışıklı tasarımı ve Premium özelliklerle ortaya çıktı

Oppo tarafından bu hafta tanıtılacak olan yeni amiral gemisi Oppo Reno 7 ailesine dair yeni bilgiler internete sızdırıldı. Cihazın kamera modülündeki ışıklı tasarım dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Oppo Reno 7 ışıklı tasarımı ve Premium özelliklerle ortaya çıktı
Oppo Reno 7 ışıklı tasarımı ve Premium özelliklerle ortaya çıktı
GİRİŞ 23.11.2021 10:36 GÜNCELLEME 23.11.2021 10:36

OPPO Reno 7 ailesi, 25 Kasım'da Çin’de tanıtılacak. Ana model, OPPO Reno 7 Pro ve OPPO Reno 7 SE’den oluşan aile hakkında şu ana kadar birçok iddia ortaya atıldı ve sızıntılar gün yüzüne çıktı. Ancak yeni başlayan ön sipariş başvuruları sayesinde birçok özelliğin varlığı kesinlik kazandı.

Çinli alışveriş sitesi JD.com’da ana model ve Pro modelin ön sipariş başvurularının açılmasıyla telefonların önemli özellikleri ortaya çıktı. İşlemcisini ve bellek seçeneklerini öğrendiğimiz cihazlardan birinin ayrıca yeni bir görüntüsü de geldi.

OPPO RENO 7 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

7,59 mm kalınlıkta bir kasaya sahip OPPO Reno 7 ana modeli; siyah, mavi ve altın olmak üzere 3 renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Snapdragon 778G işlemciye sahip cihaz, 4500 mAh batarya ve 65W hızlı şarj özelliği de taşıyor. Ana kamerası 50 MP’lik arka kamera kurulumu bulunan Reno 7’nin ön kamerası ise 32 MP çözünürlüğünde. Bellek ve dahili hafıza seçeneklerine gelirsek sitede gördüğümüz üzere bu seçenekler şu şekilde: 8/128 GB, 8/256 GB ve 12/256 GB.

OPPO RENO 7 PRO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Şarj olma hızı, batarya kapasitesi ve renk seçenekleri bakımından ana modelle aynı olan Pro model 7,45 mm kalınlığında. Dimensity 1200 işlemciyle çalışan Reno 7 Pro’nun bellek ve dahili hafıza seçenekleri 8/256 GB ve 12/256 GB şeklinde. Henüz ilanı bulunmayan Reno 7 SE’nin ise 8/128 GB ve 8/256 GB seçenekleriyle satılacağı söyleniyor.

IŞIKLI KAMERA MODÜLÜ TASARIMI

Görüntüde arka kamera panelinde bildiğimiz telefonlardan çok farklı bir tasarım mevcut. Panelin kenarları, muhtemelen LED bir şeritle aydınlatılmış. Böyle bir özellik mevcutsa, flaşın fazla geldiği durumlarda fotoğraf ışıklandırması olarak kullanılabilir. Paylaşımda ise bunun bir bildirim ışığı olduğundan bahsedilmiş. Görünüşe kattığı zerafet de cabası.

 

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...