Twitter Instagram’daki özelliği test etmeye başladı

Twitter, Instagram’dan alıştığımız çift tıklamayla beğenme özelliğini kopyalamak için çalışmalara başladı. Yeni özellik kullanıma sunulursa bir tweeti beğenmek için iki kere tıklamak yeterli olacak.

Twitter Instagram’daki özelliği test etmeye başladı
Twitter Instagram’daki özelliği test etmeye başladı
GİRİŞ 29.11.2021 10:52 GÜNCELLEME 29.11.2021 10:52

Twitter, beğenme özelliğinde küçük bir değişiklik yapmayı planlıyor. Yakın zaman önce Facebook’takine benzer ‘Tepkiler’ özelliğini dünyada ilk kez Türkiye’de test eden platform, birkaç teknik sorun nedeniyle geçici olarak durdurduğunu açıklamıştı. Problemleri giderdikten sonra yeniden kullanıma açtığını duyurarak insanların tweetlere tepki vermelerini sağlamıştı.

INSTAGRAM ÖZELLİĞİ TWİTTER'A GELİYOR

Instagram uygulaması kurulduğundan beri gönderileri beğenme özelliği çift dokunma hareketiyle çalışıyor. Bu durum paylaşımları beğenmeyi kolaylaştırsa da, bazen can sıkıntısına da yol açabiliyor. Yanlışlıkla kalp simgesine basarak karşıdaki kişiyi beğenenler, çift dokunma hareketinden şikayet ediyorlar.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞTI

Çift tıklayarak beğenme sisteminin şimdi de Twitter’a geleceği ortaya çıktı. Sosyal medya platformlarının üzerinde çalıştığı özellikleri önceden açığa çıkaran Alessandro Paluzzi, Twitter’ın tweetleri çift dokunarak beğenmeye izin vereceğini açığa çıkardı. Bir de ekran videosu yayınlayan uygulama geliştiricisi Paluzzi’nin paylaşımı şöyle:

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı