Honor'un katlanabilir akıllı telefonu ortaya çıktı

Honor'un çok yakında tanıtılması beklenen katlanabilir ekranlı modelinin adı Magic V olarak duyurulmuştu. Teknoloji devi şimdi de Magic V için yeni görseller yayınladı.

Honor'un katlanabilir akıllı telefonu ortaya çıktı
Honor'un katlanabilir akıllı telefonu ortaya çıktı
GİRİŞ 29.12.2021 12:08 GÜNCELLEME 29.12.2021 12:08

Ekran teknolojilerinin bir hayli gelişmesi ile birlikte karşımıza çıkan katlanabilir akıllı telefonlara yenileri eklenmeye devam ediyor.

ABD'nin yaptırımları nedeniyle Huawei'den ayrılan ve farklı bir şirket haline gelen Honor, elde ettiği başarılarla özellikle Çin'de Huawei'ye fark atmış durumda. Çinli şirket, bu başarısını katlanabilir akıllı telefon pazarında da sürdürmek istiyor.

HONOR MAGIC V MARKANIN İLK CİHAZI OLACAK

İlk katlanabilir akıllı telefonunu yıl bitmeden tanıtacağı düşünülen Honor, telefonun adını resmi Twitter ve Weibo hesabından "Magic V" olarak duyurmuştu. Çinli şirket, şimdi de telefona ait ilk görüntüleri paylaştı.

 

honor

Honor Magic V, içe katlanabilir bir tasarıma sahip olacak. Cihazın katlanır ekranının 8.03 inç, dış ekranının ise 6.45 inç büyüklüğünde olması bekleniyor.

Amiral gemisi özelliklere sahip olacağı belirtilen telefon, ortaya çıkan bilgilere göre gücünü Qualcomm'un yeni yonga seti Snapdragon 8 Gen 1'den alacak.

2019 yılında Honor CEO'su George Zhao, şirketin katlanabilir akıllı telefon pazarına girmek istediğini, ancak hedef kitlelerinin genç kullanıcılar olmasından dolayı pahalı bir akıllı telefonu piyasaya sürmek istemediklerini söylemişti.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"