Apple'dan Ucuz iPhone! İşte Türkiye'de satışa sunulacak iPhone'un fiyatı

Ucuz iPhone geliyor! Türkiye'de aşırı artan iPhone fiyatlarına karşın Apple Türkiye'de satışa sunulacak uygun fiyatlı iPhone modeli üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Cihazın belirtilen fiyatta piyasaya sürülmesi halinde büyük ilgi görmesi bekleniyor. İşte merak edilen detaylar...

Apple'dan Ucuz iPhone! İşte Türkiye'de satışa sunulacak iPhone'un fiyatı
Apple'dan Ucuz iPhone! İşte Türkiye'de satışa sunulacak iPhone'un fiyatı
GİRİŞ 17.06.2022 09:30 GÜNCELLEME 17.06.2022 09:31
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

ABD'li teknoloji devi Apple'ın Türkiye'ye özel iPhone üretimi gerçekleştireceği konuşuluyor. Dolar kurunda yaşanan artış ile ve globalde yükselen enflasyonla birlikte telefon fiyatları bir hayli fırladı. Kullanıcılar yeni iPhone cihazlara ulaşmakta zorlanıyor. Bu süreçte Türkiye'de önemli ölçüde satışları düşen Apple ise herkesin ulaşabileceği bir telefon modeli üzerine yoğunlaştığı belirtiliyor.

APPLE'DAN TÜRKİYE'YE ÖZEL UCUZ TELEFON!

Aşırı yükselen iPhone fiyatları karşısında Türkiye'de satış rakamları önemli ölçüde düşen Apple, yeniden satış rakamlarını yükseltebilmek ucuz fiyatlı iPhone modeli için hazırlandığı konuşuluyor.

Uygun fiyatlı iPhone modelinin piyasaya sürülüp Türkiye'ye gelmesi halinde ulaşılabilir bir fiyattan satışa sunulacağı konuşuluyor.

A10 İŞLEMCİYE SAHİP OLACAK?

Uygun fiyata üretilmesi beklenen iPhone modelinin A10 yonga setine sahip olacağı belirtiliyor. Cihaza dair detaylara ilişkin henüz resmi bir açıklama bulunmazken A10 yonga setinin tercih edilmesin yola çıkılarak firma fiyatı düşürebilmek için birçok güçlü eski teknolojileri yeni telefonda birleştirebilir.

Apple mağaza

UCUZ iPHONE NE KADAR OLACAK?

Henüz resmiyet kazanmamakla birlikte uygun fiyata piyasaya sürülecek iPhone modelinin 300 dolar satışa sunulması bekleniyor. Güncel kurda yaşanan dalgalanma göz önüne alındığında cihazın kesin fiyatının Apple tarafından açıklanmasını beklememiz gerekiyor.

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 45
  • den 1 yıl önce Şikayet Et
    ucuz diye kazik atmak yerine butun eski modele gunceleme verdin mi sorun zaten kalmaz insanlar cep alsin diye durmadan gunceleme vermesen dunya cevre orman yalani kim yer halki kazikliyorlar hep
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    samsung gibi yapacak kalitesiz bir suru model sonra pil cam satacak kalitesiz alan bu marka der herkes ucuz oldugu icin kalitesiz demez samsunun hatasi bu oldu kendine kendine zarar verdi
    Cevapla
  • lazalim 1 yıl önce Şikayet Et
    Sömürmek için her formülü uygularlar.
    Cevapla
  • Arasx 1 yıl önce Şikayet Et
    Acınacak halimiz var. Acımışlar artık
    Cevapla
  • Aras Alpha 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaldığım almanya'da bu özel bütçeye göre tasarlanmış icat senelerdir piyasada, onlarada acı biraz aslanım. Yoksa batı kiralık beyin izin vermiyor mu ?
    Cevapla
  • vATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    milliyetçi vatanını seven insanlar bir elma logosu için bu kadar vermez,kullanmaz
    Cevapla
  • Elma sevdalisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Diger markalar gibi kasmiyor en azindan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?