FIFA 22 eski bilgisayarlarda da oynanabilecek

Yılların eskitemediği futbol oyunu FIFA 22 sistem gereksinimlerini karşılamayan eski bilgisayarlarla da oynanabilecek. FIFA 22'yi oynamak için gereken tek gereksinim ise bilgisayarınızın internete bağlı olması.

FIFA 22 eski bilgisayarlarda da oynanabilecek
FIFA 22 eski bilgisayarlarda da oynanabilecek
GİRİŞ 15.06.2022 17:06 GÜNCELLEME 15.06.2022 17:06

Bulut bilişim her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Son olarak oyun dünyasına da sıçrayan bulut teknolojisi, internete bağlı her cihazda oyun oynamayı mümkün kılıyor.  EA Play'in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre FIFA serisinin son oyunu FIFA 22, bulut oyun platformu olan Xbox Game Pass'e geliyor.    

Kullanıcılar Xbox Game Pass üzerinden 23 Haziran'da FIFA 22'ye erişebilecek. Xbox Game Pass aboneliği aylık 29,99 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

BULUT OYUN (CLOUD GAMING) NEDİR?

Cloud gaming ya da Türkçesiyle "bulut oyun", uzaktaki grafiksel işlemler için daha güçlü bir bilgisayarda çalışan oyunu, bir akış halinde size sunması ve oyun esnasında yaptığınız hareketleri bu bilgisayara aktarması olarak tanımlanıyor. Daha anlaşılır bir ifadeyle uzaktaki güçlü bir bilgisayarda açılan oyun kullanıcıların internete bağlı Bilgisayar, TV veya telefon gibi cihazlarla kontrol edilebiliyor. Bu sayede güçlü donanıma sahip olmadan yüksek çözünürlüklü oyun oynama imkanını her platformdan edinilebiliyor. Türkiye'de en popüler bulut oyun servisleri olarak Geforce Now ve Xbox Game Pass öne çıkıyor.

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı