TikTok akıllı televizyonlar için Vizio TV uygulamasını tanıttı

TikTok, akıllı televizyonlar için yeni uygulaması Vizio'yu duyurdu. Yeni uygulama akıllı televizyon üzerinden TikTok'un kullanılabilmesine olanak tanıyor.

TikTok akıllı televizyonlar için Vizio TV uygulamasını tanıttı
TikTok akıllı televizyonlar için Vizio TV uygulamasını tanıttı
GİRİŞ 23.06.2022 14:58 GÜNCELLEME 23.06.2022 14:58

Geniş ekranlarda TikTok deneyimi yaşatmak isteyen şirket, Samsung, LG, Android ve Amazon'un Fire TV'ler için Vizio adından bir uygulama yayınladı. Vizio ile TikTok'un Keşfet videoları ve Takip Edilen hesapların videoları rahatlıkla izlenebiliyor.

Vizio oyun, komedi, yemek ve hayvanlar gibi kategorilerden popüler videolar sunuyor. Ancak TikTok uygulaması dikey çekim videolar için geliştirildi. Bu nedenle dikey çekilen videoların geniş ekranda izlenmesi videonun kenarında boşluk oluşmasına neden oluyor.

TikTok'un akıllı televizyonlarda yer alma girişimi Şubat ayında maksimum video uzunluğunu 10 dakikaya çıkarmasıyla paralellik gösteriyor.

TikTok'un televizyonlara odaklanması, izleyicisini genişletmesine ve televizyon tabanlı reklamcılıkla ilişkili premium aboneliğin satışına imkan tanıyor. ABD'de her ay yüz milyondan fazla insan YouTube'u televizyonlarından izliyor. Google bu sayede her yıl milyarlarca dolarlık reklam geliri elde ediyor. TikTok'ta Google'nin stratejisine benzer bir şekilde televizyon uygulamalarına ağırlık verdi.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?