Mobil video düzenleme programı LumaFusion, iOS'dan sonra Andorid'lere de geliyor

Tablet ve telefonlarda profesyonel kurguyu mümkün kılarak devrim yaratan LumaFusion, iPad ve iPhone'lerin ardından Andorid cihazlar için yayınlanacak.

Mobil video düzenleme programı LumaFusion, iOS'dan sonra Andorid'lere de geliyor
Mobil video düzenleme programı LumaFusion, iOS'dan sonra Andorid'lere de geliyor
GİRİŞ 05.07.2022 16:11 GÜNCELLEME 05.07.2022 16:11

İlk yayınlandığından beri Apple cihazlarına özel olarak sunulan popüler mobil video düzenleme uygulaması LumaFusion, yakında Android cihazlar tarafından da desteklenecek. 

LumaFusion ilk olarak Samsung Galaxy Tab serilerinde kullanılabilecek Firma tarafından henüz bir çıkış tarihi verilmedi. LumaFusion geçen yıldan bu yana Android ve Chrome OS işletim sistemlerinde test ediliyor.

Samsung, tabletlerini donanım olarak güçlendirirken LumaFusion'ın eklenmesi, Galaxy Tab S8 ve S8 Plus'ın tercih edilebilirliğini artıracak gibi duruyor. Aynı zamanda LumaFusion'ın Android'e geçişi, Samsung'un tablet dünyasında iPad gibi çığır açabileceğinin bir işareti.

LumaFusion şu anda App Store'de 30 dolara satılıyor. Ancak uygulama sahibi LumaTouch, bu yıl içerisinde uygulamayı Android cihazlarda kullanıma sunduğunda uygulamanın ne kadara satılacağı konusunda bilgi vermedi. Android sürümüne ek olarak LumaFusion, Chrome OS'a da gelecek.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı