Twitter'da atılan tweetler arama sonuçlarından ve profil sayfasından gizlenebilecek

Twitter yeni bir özelliği test ediyor. Twitter'da atılan tweetler artık profilden ve diğer kullanıcıların akışından tamamen gizlenebilecek.

Twitter'da atılan tweetler arama sonuçlarından ve profil sayfasından gizlenebilecek
Twitter'da atılan tweetler arama sonuçlarından ve profil sayfasından gizlenebilecek
GİRİŞ 17.07.2022 15:24 GÜNCELLEME 17.07.2022 15:24

Twitter "Listelenmemiş Tweet" adını verdiği yeni bir özelliği test ediyor. Bir kullanıcı attığı tweeti listelenmemiş olarak işaretlerse o tweet kişinin profilinden ve diğer kullanıcıların akışından gizlenecek. Ayrıca aramalarda o tweet çıkmayacak. 

Bir tweetin listelenmemiş olması onun silindiği anlamına gelmiyor. Kullanıcılar attığınız tweetlere yalnızca bağlantılar aracılığıyla ulaşmaya devam edebiliyor. Ancak tweetinize ulaşan bir kullanıcı olursa ve yanıt verirse gizlenmiş tweet bu kez arama sonuçları çıkmaya başlıyor.

Test aşamasındaki özellik ile ilgili açıklamalarda bulunan Twitter sözcüsü Layal Brown, bu özelliğin henüz erken geliştirme aşamasında olduğunu ve özelliğin ne işe yarayabileceğini hala öğrenmeye çalıştıklarını belirtti.

The Verge yazarlarından Sean Hollister, bu özelliği ilk kez test eden kullanıcılar arasında yer aldı. Hollister, attığı bir tweet'te "Bu, listelenmemiş bir tweet'tir. Profilimde bulmaya çalış veya onu aramaya çalışın" sözleriyle Twitter'ın bu yeni özelliğini duyurdu.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi