Apple öğrencilere ücretsiz AirPods dağıtacak

Apple “Okula Dönüş 2022” kampanyası kapsamında iPad, MacBook ya da iMac alan öğrencilere 2 bin 650 TL değerindeki AirPods kulaklığı ücretsiz vereceğini açıkladı. İşte kampanyadan yararlanmak için yapmanız gerekenler...

Apple öğrencilere ücretsiz AirPods dağıtacak
Apple öğrencilere ücretsiz AirPods dağıtacak
GİRİŞ 18.07.2022 11:58 GÜNCELLEME 18.07.2022 12:01

Apple, Türkiye’de “Okula Dönüş 2022” adı altında öğrencilere özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında iPad, MacBook ya da iMac alan öğrencilere kampanya kapsamında 2 bin 650 TL değerindeki 2.nesil AirPods kablosuz kulaklık hediye edilecek. Kampanyadan öğrencilerin yanı sıra akademisyenler de faydalanabilecek.

Apple benzer kampanyaları her yıl düzenli olarak Türkiye'deki öğrenciler ve akademisyenler için düzenliyor. Geçtiğimiz yıl da öğrenci ve akademisyenlere yine AirPods kulaklık hediye edilmişti. Ayrıca kampanya kapsamında ücret farkını ödeyerek AirPods 3 ve AirPods Pro modelleri de indirimli bir şekilde alınabiliyor.

Öğrenci ve akademisyenler kampanyadan yararlanmak için edu.tr uzantılı e-posta adresi ile Apple Store'a üye olması gerekiyor. Daha sonra hem satın alınacak ürün hem de hediye ürün sepete eklendikten sonra ödeme yapılarak kampanya kapsamında 2. Nesil AirPods'u ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Çevirim içi satın almak istemeyen müşteriler ise öğrenci veya akademisyen kurum kartları ile herhangi bir Apple Store fiziki mağazasına giderek kampanyadan yararlanabilecekler.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Araç fiyatları değişti: Yine de kimse almıyor rekor geldi
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek