WhatsApp'ta artık yönetici olmayan kişiler de gruba katılımcı ekleyebilecek

WhatsApp , Google Play Store üzerinden yayınladığı betada grup yöneticilere ek güvenlik seçenekleri sunduğu ortaya çıktı.

WhatsApp'ta artık yönetici olmayan kişiler de gruba katılımcı ekleyebilecek
WhatsApp'ta artık yönetici olmayan kişiler de gruba katılımcı ekleyebilecek
GİRİŞ 11.08.2022 17:34 GÜNCELLEME 11.08.2022 17:34

WhatsApp, Google Play Store üzerinden yayınladığı 2.22.18.9 nolu beta ile grup yöneticilerine yeni bir güvenlik seçeneği ekledi. WhatsApp'ın "Yeni katılımcıları onayla" olarak adlandırılan yeni seçeneği ile yöneticiler grup üzerinde daha fazla kontrol sahibi oluyor. 

Yeni seçenek ile gruba yönetici olmayanlarda katılımcı ekleyebiliyor. Ancak katılımcıların gruba katılması için grup yöneticinin eklenen katılımcıyı onaylaması gerekiyor. Onay bekleyen olarak adlandırılan bir bölümde grup yöneticileri gelen istekleri kabul edebiliyor veya reddedebiliyor.

Özelliğin tüm kullanıcılar için ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belli değil. Ancak seçeneğin Google Play'de WhatsApp beta programına düşmesi WhatsApp'ın bu özelliği yayınlamak için acele ettiğini gösteriyor.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmenden, özel gereksinimli öğrencilere şiddet! Vatandaşları ayağa kaldıran görüntüler
Ali Koç neşteri vuruyor! Fenerbahçe'de görülmemiş kıyım: Kadro sil baştan