Galaxy Buds 2 Pro’nun Türkiye satış fiyatı belli oldu

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Galaxy Buds 2 Pro modelinin Türkiye satış fiyatı açıklandı.

Galaxy Buds 2 Pro’nun Türkiye satış fiyatı belli oldu
Galaxy Buds 2 Pro’nun Türkiye satış fiyatı belli oldu
GİRİŞ 12.08.2022 11:14 GÜNCELLEME 12.08.2022 11:14

Galaxy Buds 2 Pro, küçük boyutları ile kullanıcının konforuna odaklanırken ses teknolojileri konusunda da oldukça yetenekli bir tam kablosuz kulaklık modeli olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung’un tam kablosuz kulaklık serisi içerisinde en üst konuma yerleşen Galaxy Buds 2 Pro modeli birkaç gün önce Samsung'un Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtıldı. Yeni kulaklık özellikle gelişmiş ses ve gürültü engelleme konusundaki yetenekleri ile dikkat çekiyor.

Galaxy Buds 2 Pro önceki nesle göre yüzde 15 civarında küçülen gövdeyle kullanıcının kulağına daha rahat oturuyor.

Modelde iki yönlü hoparlör yani woofer ve tweeter’lar ses akışını sağlıyor. 360 derecelik Dolby Atmos yanında 24-bit HiFi ses de en büyük artısı olarak göze çarpıyor. Samsung Seamless Sound ile 16-bit sese göre 256 kat daha zengin sesler elde edilebiliyor. Ayrıca dış sesi algılama ve mikrofon tarafında da bazı geliştirmeler bulunuyor. 

Galaxy Buds 2 Pro, gürültü engelleme modu aktifken yaklaşık 5 saat boyunca müzik çalma ve 3.5 saat konuşma süresi sunuyor. Şarj kutusu ile birlikte ise bu süre 18 ve 14 saate kadar çıkabiliyor. Gürültü engelleme modu kapalı olursa da 8 saate kadar müzik çalma, 4 saate kadar da konuşma süresi sunuyor. Şarj kutusu ile de bu süre 29 ve 15 saate kadar yükseliyor.

GALAXY BUDS 2 PRO'NUN TÜRKİYE FİYATI BELLİ OLDU

Kablosuz kulaklığın fiyatı etkinlikte 239 dolar şeklinde açıklanmıştı. Bu kapsamda Samsung Türkiye'de ürünün fiyatını açıkladı. Samsung Türkiye resmi internet sitesinde 3 bin 499 TL‘den ön siparişe açıldı. Ürünün teslimatı ise 9 Eylül 2022 tarihinden itibaren başlayacak.

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Filistin'in BM üyeliği onaylandı