Casper’ın küçük boyutuna rağmen güçlü bilgisayarı Nirvana M400 satışa çıktı

Türkiye’nin ilk 500 şirketinin yüzde 20’sine kurumsal çözümler sunan Casper, yeni satışa sunduğu Nirvana M400 iş bilgisayarıyla işletmelerin ihtiyacı olan tüm gereksinimleri bir arada karşılıyor.

Casper’ın küçük boyutuna rağmen güçlü bilgisayarı Nirvana M400 satışa çıktı
Casper’ın küçük boyutuna rağmen güçlü bilgisayarı Nirvana M400 satışa çıktı
GİRİŞ 23.08.2022 15:41 GÜNCELLEME 23.08.2022 15:41

Nirvana M400 mini PC, kompakt ve şık bir tasarımla buluşturduğu en güncel teknolojiyi ortalama yüzde 89 enerji verimliliğiyle kurumların hizmetine sunuyor.

Markadan yapılan açıklamaya göre, kurumların ihtiyacını yanıtsız bırakmayan Türkiye’nin teknoloji markası Casper, günün dünyasının yeni iş yapış şekillerine yönelik verimliliği artırmak ve süreç yönetimi adına ihtiyaç duyulan teknolojik çözümleri sunmak için yeni Nirvana M400’ü Kurumsal Çözümler çatısı altında işletmelere ulaştırıyor. 

Güçlü performansı desktop ve mobil platformdaki 10. ve 11. Nesil Intel işlemci serileriyle sağlayan yeni Nirvana M400 mini PC, kompakt ve şık bir tasarımla buluşturduğu en güncel teknolojiyi de ortalama yüzde 89 enerji verimliliğiyle kurumlara sunuyor.

Aynı zamanda kurumların ihtiyacı olan tüm donanımların kompakt bir tasarımla sunulduğu Nirvana M400 ile iş performansından ödün vermeden alan tasarrufu sağlanırken kullanıcılar Nirvana M400’ü dilediklerinde monitör arkasına monte ederek de kullanabiliyor.

NİRVANA M400 İLE YÜKSEK VERİMLİLİK DÖNEMİ

Kurumların en öncelikli gereksinimleri dahil tüm detayları titizlikle çalışılıp üretilen Nirvana M400 mini PC bilgisayarın anakartı Casper tarafından işletmelere özel olarak maksimum performansı sunacak şekilde tasarlanıyor. İşletmelerin tüm verilerinin Güvenilir Platform Modülü TPM 2.0 ile koruma altına alındığı Nirvana M400’de, Type-C ve USB 3.0 portu ile hızlı ve kaliteli veri aktarımı sağlanıyorken aynı zamanda 2 RAM slotu sayesinde de maksimum 64GB RAM desteğiyle profesyonel işlerde aynı anda birçok programın kesintisiz kullanım fırsatı kurumlara sunuluyor. 

Ergonomik aksesuarları, IT ekiplerinin işini kolaylaştıran hızlı bakıma uygun tasarımı ve her iki farklı işlemci platformunun sunacağı performansa ve soğutma ihtiyacına göre farklı tasarlanan özel üretim mobil / desktop fanlı soğutma sistemleri ile her an güçlü iş performansı işletmelerin elinin altında oluyor.

İŞLETMELERE CASPER GÜVENCESİ VE DÜŞÜK ENERJİ TÜKETİMİ FIRSATI

Güçlü donanımları ve kompakt tasarımı ile uzun yıllar kullanılabilecek teknolojiye ve dayanıklılığa sahip Nirvana M400 mini bilgisayarlar, 2 yıldan 5 yıla kadar uzatılabilen garanti paketleri ile Casper güvencesi altında tutuluyor. 

Ortalama yüzde 89 enerji verimliliğiyle de rakiplerine göre daha az güç tüketimi yaparak daha fazla enerji tasarrufu sağlayan Casper Nirvana M400, uluslararası standartlara göre gerekli testlerin hepsinden geçip sahip olduğu Energy Star sertifikası ile minimal enerji tüketimi sağlayarak kurumlara daha düşük bütçeli elektrik tüketimini de sunuyor. Yeni Nirvana M400 iş bilgisayarları Casper'ın resmi sitesi üzerinden alınabiliyor.

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı