JBL dünyanın ilk led ekranlı kablosuz kulaklığını tanıttı

JBL, taşınabilir hoparlörler Go 3 ve Clip 4 Eco, Wi-Fi hoparlör Charge 5 Wi-Fi JBL Boombox 3, kulakiçi kulaklk Tour PRO 2 TWS, kulaküstü kulaklık Tour ONE M2 ve JBL Bar serisine ait dört yeni ses sistemi tanıttı.

JBL dünyanın ilk led ekranlı kablosuz kulaklığını tanıttı
JBL dünyanın ilk led ekranlı kablosuz kulaklığını tanıttı
GİRİŞ 08.09.2022 11:37 GÜNCELLEME 08.09.2022 11:37

75 yıllık deneyimiyle ses teknolojisinin öncü ismi JBL, yeni ürünlerini Amsterdam’da gerçekleştirilen Harman ExPLORE etkinliğinde tanıttı. Lansmanda ürünlerine uyguladıkları son yenilikleri aktaran marka, sürdürülebilir bir gelecek inşa etme konusundaki kararlarını ifade etti. Tanıtılan ürünler arasında, sürdürülebilirliğiyle öne çıkan JBL Go 3 Eco taşınabilir hoparlör ve JBL Clip 4 Eco hoparlör, JBL Charge 5 Wi-Fi ve JBL Boombox 3 Wi-Fi hoparlörler, JBL Tour PRO 2 TWS ve JBL Tour ONE M2 kulaklıklar ile JBL Bar serisine ait dört yeni ses sistemi yer aldı.

DÜNYANIN İLK LED EKRANLI ŞARJ KUTUSUNA SAHİP TWS KULAKLIĞI: TOUR PRO 2 TWS

JBL'in yenilikçi LED ekrana sahip akıllı şarj kutusuna yerleştirilecek ilk gerçek kablosuz kulaklıklar dahil olmak üzere JBL Tour serisine yapılan en son eklemeler kusursuz bir kullanıcı deneyimini, üstün ses performansı ile bir sonraki seviyeye taşıyor.

Dünyanın ilk akıllı şarj edilebilir kutusuna sahip, 1.45 inç dokunmatik LED ekranla sunulan JBL Tour PRO 2 TWS kulaklık, True Wireless deneyimini sesin ötesine dönüştürmeyi vadediyor. Ayrıca; telefona dokunmadan müziği yönetmeyi, kulaklıkları kişiselleştirmeyi, aramaları ve mesajları almayı mümkün kılıyor.

JBL Tour PRO 2 TWS kulaklık, ses tanıma özelliğine sahip. Bu sayede sesinizi tanır, tepki verir ve gerektiğinde müziği duraklatır. Konuşma bittiğinde müzik kaldığı yerden otomatik olarak devam eder. Kulaklık Kanalı Testi sayesinde çevredeki sesleri tespit eden yazılım, aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği ile ses deneyiminizi optimize ederek odaklanmanızı kolaylaştırıyor. Sahip olduğu 6 mikrofon sayesinde bir arama yapmanız gerektiği zaman kristal netliğinde sesi garanti ediyor. İki renk seçeneği ile bulunan kulaklık, şarj edilebilir LED ekranlı kutu haznesinde 30 saat, kulaklıkta ise 10 saat pil ömrüyle toplam 40 saat kesintisiz bir ses deneyimi sunuyor.

TOUR ONE M2 İLE DİKKAT DAĞITICI UNSURLARI ORTADAN KALDIRIN

JBL’in en yeni kulak üstü kulaklık modeli Tour ONE M2, True Adaptive ANC özelliğiyle öne çıkıyor. Aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisi sayesinde dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırarak kullanıldığı her ortam için en iyi performansın oluşturulmasına yardım ediyor.  Hızlı şarj özelliği sayesinde 10 dakika şarj edilerek 5 saate ulaşan kullanım süresi sunan kulaklık, şampanya ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

GO 3 VE CLIP 4 ECO ARTIK DAHA ÇEVRE DOSTU

JBL’in taşınabilir hoparlör serisinin öne çıkan Go 3 ile Clip 4 modelleri, yenilikçi ve çevre dostu tasarımlarıyla yeniden satışa sunuyor. Hoparlör ızgarası yüzde 100 geri dönüştürülmüş kumaşla kaplanan modeller, şimdiye kadarki en sürdürülebilir ambalajla kullanıcılarla buluşturuluyor. Atık plastiği dönüştürmekle kalmayıp karbon ayak izini de dönüştüren hoparlörler, su ve toz geçirmez olmalarıyla da öne çıkıyor. JBL Pro Sound ile güçlü basların öne çıktığı Go 3 Eco sizlere 5 saatlik çalma süresi sunarken Clip 4 Eco ise 10 saatlik çalma süresi sunuyor. Lansmanda konuşma yapan Harman Yaşam Tarzı Bölüm Başkanı Dave Rogers, döngüsel ekonominin gezegenin geleceği için elzem olduğunu ancak üretilen ürünlerin kalitesini korumaya da bir o kadar önem verdiklerini vurguluyor.

CHARGE 5 Wİ-Fİ VE BOOMBOX 3 WİFİ İLE HOPARLÖR AYARLARINIZI KİŞİSELLEŞTİRİN

JBL’in Charge 5 Wi-Fi ve Boombox 3 Wi-Fi hoparlörleri, çevre dostu malzemeler kullanılarak geliştirildi. Geri dönüştürülmüş plastik kasadan üretilerek yenilenen modeller orijinalleri gibi IP67 sertifikasıyla su ve toz geçirmez özelliği sahip. Charge 5 hoparlör 20 saate kadar, Boombox 3 ise 24 saate varan kullanım süresi sunuyor. Her yere taşınabilir portatif JBL hoparlörler, JBL One uygulaması ile ayarlarınızı kolayca kişiselleştirmenize olanak tanıyor.

JBL BAR SERİSİ İLE EVLERDE KUSURSUZ SES DENEYİMİ

Lansmanda tanıtılan diğer bir ürün serisi JBL Bar ses sistemleri oldu. Etkinlikte tanıtılan JBL Bar 300, JBL Bar 500, JBL Bar 800 ve JBL Bar 1000 ses sistemi ürünleri kullanıcıları yenilikçi bir film, oyun ve müzik deneyimine davet ediyor. JBL Bar ses sistemleri serisinde kullanılan JBL’in PureVoice algoritma teknolojisi, ses netliğini optimize etmeyi sağlıyor.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü