Apple Watch Ultra'ya çekiç testi! Saatten önce masa kırıldı

Apple'ın geçtiğimiz günlerde ekstrem sporcular için tanıttığı aşırı sağlam ve dayanıklı saati Ultra Watch, sıkı bir teste girdi. Çekiçle saate defalarca vurulduğunda saatten önce masa kırıldı.

Apple Watch Ultra'ya çekiç testi! Saatten önce masa kırıldı
Apple Watch Ultra'ya çekiç testi! Saatten önce masa kırıldı
GİRİŞ 26.09.2022 10:23 GÜNCELLEME 26.09.2022 10:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TechRax isimli kanala sahip bir YouTuber, Apple Ultra Watch'un dayanıklılığını test etmek için saate çekiçle vurdu. Ayrıca YouTuber, dayanıklılık testi için çekicin yanı sıra saati yüksekten defalarca düşürdü ve çivi dolu bir kavanoz içine koyarak kavanozu salladı.

SAAT 1.2 METRE YÜKSEKTEN YERE ATILDI

Apple Ultra Watch ilk olarak 1.2 metre yükseklikten düşürmeye çalışarak test edildi. Bu ilk testte saatin titanyum kasasında çok küçük ezikler olmasına rağmen saat sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etti.

ÇİVİ DOLU BİR KAVONOZUN İÇİNE ATILDI

Kanalın bir sonraki deneyi, Apple Watch Ultra'yı çivi dolu bir kavanoz içine koyarak sallamak oldu. Bu testin sonucunda akıllı telefonun etrafındaki sivri nesnelere rağmen saatin üzerinde çizik bile yoktu.

APPLE WATCH ULTRA KIRILMADAN MASA KIRILDI

Apple Watch Ultra dayanıklılık testinin en ilginç kısmı ise çekiç testinde yaşandı. Kanal, Apple Watch Ultra'nın ekranının dayanıklılığını öğrenmek için bir çekiçle 28 bin liralık saate defalarca vurdu. Ancak saatten önce masa hasar aldı.

Apple Watch Ultra'nın ekranı ise başlangıçta hasar görmese de, tekrarlanan çekiç darbelerinden sonra açılmadı. Daha sonra indirilen çekiç darbeleri de saatin ekranı tamamen kırıldı.

Ancak bu zorlu testlere rağmen Apple Watch Ultra uzun süre çalışmaya devam ederek, Apple'ın dünyanın en dayanıklı saatini üretmeyi başardığını gösterdi. 

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR 1
  • Jk 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu devirde saat olmasa ne olur..? Herkesin elinde en modern cep telefonu var. Getek varmi kola pranga vurmaya,apple' daha fazla zengin etmeye....?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...