Yakında Türkiye'de! HUAWEI Mate 50 Pro uluslararası pazar için tanıtıldı

Huawei, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Huawei Mate 50 Pro’yu uluslararası pazar için de tanıttı. Yeni Mate 50 Pro yakında Türkiye'de de satışa sunulacak.

Yakında Türkiye'de! HUAWEI Mate 50 Pro uluslararası pazar için tanıtıldı
Yakında Türkiye'de! HUAWEI Mate 50 Pro uluslararası pazar için tanıtıldı
GİRİŞ 28.09.2022 10:54 GÜNCELLEME 28.09.2022 13:33

Yepyeni Mate 50 Pro, HUAWEI tarihinde şimdiye kadar yapılmış en güçlü amiral gemisi akıllı telefon ve Mate Serisi inovasyonunun doruk noktası. Mobil fotoğrafçılık deneyimi, genel performans ve şık ancak son derece dayanıklı tasarım açısından teknolojinin zirvesini temsil ediyor.

Kamerasıyla kendine hayran bırakıyor! Huawei Mate 50 serisi tanıtıldıKamerasıyla kendine hayran bırakıyor! Huawei Mate 50 serisi tanıtıldı

Amiral gemisi HUAWEI Mate 50 Pro, optik sistem, mekanik yapı, görüntüleme teknolojisi ve görüntü işlemede önemli gelişmeleri içeren 10 seviyeli ayarlanabilir fiziksel diyaframa sahip son teknoloji 50 MP Ultra Diyafram Kamerasına sahip. Ultra Diyaframlı Kamera, görüntü parlaklığını, ışık ve gölge ayrıntılarını ve ayrıca soğuk ve sıcak karşılaştırmalarını mükemmel ayarlamak için XD Fusion Pro görüntü motoru ve yüksek ışık alımı ile çalışan f/1,4 geniş diyafram ile donatıldı.

Huawei, tasarımıyla göz kamaştıran yeni Nova 10 ve Nova 10 Pro serisini tanıttıHuawei, tasarımıyla göz kamaştıran yeni Nova 10 ve Nova 10 Pro serisini tanıttı

Yaratıcılığın sınırlarını zorlayan HUAWEI MatePad Pro tanıtıldıYaratıcılığın sınırlarını zorlayan HUAWEI MatePad Pro tanıtıldı

HUAWEI'nin hesaplı saati Watch GT 3 SE tanıtıldıHUAWEI'nin hesaplı saati Watch GT 3 SE tanıtıldı

Huawei, tansiyon aleti ve saati birleştirdi! Karşınızda HUAWEI Watch DHuawei, tansiyon aleti ve saati birleştirdi! Karşınızda HUAWEI Watch D

Akıllı diyafram, otomatik modda tanımlanan sahne ve çekim senaryosu ile diyafram boyutuna uyacak şekilde ayarlanır. Profesyonel moda geçmek, alan derinliğini ve bulanıklık derecesini manuel olarak ayarlamanıza olanak tanır. Yeni Mate 50 Pro sayesinde tüm fotoğraf tutkunları mükemmel cilt tonları, doku ve muhteşem bokeh efekti, büyüleyici ve canlı manzaralar, keskin ön plan ve doğal bulanık arka plan ile muhteşem makro çekimler ve düşük ışıkta gelişmiş gece modu sayesinde zifiri karanlık koşullarda bile mükemmel fotoğraflar ile olağanüstü portreler çekebilecekler.

Yeni Mate 50 Pro, İsviçre'nin SGS şirketinin beş yıldızlı cam düşme direnci sertifikasının doğrulandığı gibi, cihazı daha esnek ve düşmeye karşı dayanıklı kılan "Kunlun Glass" ekran camıyla birlikte gelir. Bu, Mate 50 Pro'yu şimdiye kadar bu sertifikayı alan ilk akıllı telefon yapıyor ve malzeme bilimi alanında bir başka HUAWEI atılımına işaret ediyor.

HUAWEI'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu, su altında 6 metreye kadar IP68 dereceli su direncini de destekleyerek ıslak ve tozlu ortamların kolayca üstesinden gelmesini sağlıyor.

HUAWEI Mate 50 Pro, performansı önemli ölçüde artıran en son teknolojiyi bir araya getiriyor ve zahmetsiz tek dokunuşla gezinme ile günlük etkileşimleri kolaylaştıran EMUI 13 ile çalışıyor.

Qualcomm’un Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alan Huawei Mate 50 Pro, 8 GB RAM’e sahip. Telefon dahili depolama alanı konusunda ise iki farklı seçenekle geliyor: 256 GB ya da 512 GB.

Ekran tarafına geldiğimizde karşımıza 6.74 inçlik OLED bir ekran çıkıyor. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz, çözünürlüğü ise 1212 x 2616 piksel.

Son olarak batarya tarafına geldiğimizde karşımıza 4700 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Telefonda 66W hızlı şarj özelliği bulunuyor. Kablosuz şarjda ise şarj hızı 50W.

HUAWEI'nin Türkiye sitesinde de listelenmeye başlanan Mate 50 Pro'nun henüz fiyatı açıklanmadı.

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar