Taksim'deki patlama sonrası BTK’dan sosyal medya açıklaması

BTK, Taksim'de meydana gelen patlama sonrası ortaya çıkan aykırı görüntülere ilişkin sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulaması yapıldığını duyurdu.

GİRİŞ 13.11.2022 18:42 GÜNCELLEME 13.11.2022 21:20
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Taksim İstiklal Caddesi'nde, saat 16.20 sıralarında patlama meydana geldi.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda; polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı meydana gelen patlamayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıklarken RTÜK, geçici yayın yasağı getirildiğini duyurdu.

Sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulaması yapıldı

Öte yandan patlama sonrası ortaya çıkan basın etiğine aykırı görüntüler ve terör içerikleri için ilgili birimlerin talebi üzerine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından, ülke geneli sosyal medya platformları için bant daraltma uygulaması yapıldı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 37
  • erol/Antalya 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen kapatılsın. Ne gerek var.
    Cevapla
  • Bay Karemollaoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yayın yasağı genişletilmeli
    Cevapla
  • Aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Youtube eğitim videoları dışında kapansın diğer videoları açmak ise isteğe bağlı olsun isteyen açsın kısıtlama yapamıyoruz
    Cevapla
  • dmr 1 yıl önce Şikayet Et
    Çokmu lazım?
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz polismiyiz askermiyiz savcımıyız bırak işini yapsınlar sosyal medyada salya sümük yorum yaparak kinlerini kargaşa çıkmasını isteyen çok devletimiz üstesinden gelecek. Yapılan yerinde bir karar internet kısılması daralması engellenmesi çok güzel... vesselammmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız