Araçlarda oyun devri! Tesla beklenen o özelliği sonunda getiriyor

Geçtiğimiz yıl yeni araç içi bilgi-eğlence sistemlerine güçlü bileşenler dahil eden Tesla, yakın zamanda getireceği güncelleme ile araç içi oyun oynama deneyiminde kullanıcılarına çağ atlatacak.

GİRİŞ 19.12.2022 17:11 GÜNCELLEME 19.12.2022 17:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Araç içi bilgi-eğlence sistemleri konusunda AMD ile iş ortaklığı yaptığı bilinen Tesla, şimdi de Steam ile yapacağı anlaşma sonucu kullanıcılarına benzersiz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Steam kütüphanesini araç içi sisteme entegre hale getiren Tesla, yeni versiyonlara sahip Model S ve Model X modellerinde bu özelliği devreye alıyor.



Yapılan açıklamalara göre, "Holiday Uptade" kod adlı güncelleme devreye sokuldu ve araçlar güncellemeleri almaya başladı. Bu sayede kullanıcılar Steam kütüphanelerine araç içerisinden erişebilecekler. 



HANGİ OYUNLAR OYNANABİLECEK?

Güncelleme sonrası ise kullanıcıların aklına "hangi oyunları oynayabilirim?" tarzında sorular takıldı. Geçtiğimiz yıl Elon Musk'ın yaptığı paylaşıma göre, Tesla Model S ve Model X'in içinde bulunan bilgi-eğlence sistemi Cyberpunk 2022 ve The Witcher 3 oynatabilecek kadar güçlü. Bu noktada Tesla'nın kullandığı sistemin Playstation 5 konsolu kadar etkili olduğunu söyleyebiliriz. Elbette bunda AMD tarafından üretilen grafik birimlerinin de etkisi büyük. 
 


 

 

İsmail Coşkun Haber7.com - Multimedya Sorumlusu
Haber 7 - İsmail Coşkun
YORUMLAR 3
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın kardeşim bu asalaklar yüzünden kazalar artacak
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    ne øzellik ya bir bu eksik idi sokak da oyun oynayan manyak dolu olacak onun yerine daha kaliteli pil yapsalar araba yolda kaliyor daha on cm kar var biraz soguk iken
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    gelsin kazalar... bu ne saçmalık ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti