vivo’dan bir ilk: Yerli üretim Y serisi modellere üç yıl garanti

vivo Türkiye fabrikasında üretilen Y serisi modellerde toplam 3 yıl garanti kampanyası başlattı.

vivo’dan bir ilk: Yerli üretim Y serisi modellere üç yıl garanti
vivo’dan bir ilk: Yerli üretim Y serisi modellere üç yıl garanti
GİRİŞ 09.01.2023 12:40 GÜNCELLEME 09.01.2023 12:40

Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından vivo, tüketicilere online satış platformu üzerinden sunduğu avantajlı kampanyalarını yeni yılda da sürdürüyor. 

15 Ocak tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Türkiye’de üretilen Y serisi modellerini myvivoshop.com üzerinden satın almaları halinde de tüketiciler 2 yıllık standart garantiye ek olarak 1 yıl üretici garantisi ile toplam 3 yıl garanti hakkına sahip oluyor. Y35 ve Y22s model telefon satın alan kullanıcılara aynı zamanda 1.099 TL değerinde TWS2e kablosuz kulaklık hediye ediliyor. 

Dikkat çekici tasarımı ve üstün kamera performansıyla öne çıkan V Serisi cihazları myvivoshop.com üzerinden satın alacak tüketicileri 6.200 TL’ye varan kazanç fırsatı bekliyor. Tüm V serisi modellerde ayrıca 3.200 TL’ye varan ekran onarım paketi de hediye ediliyor. V Serisi cihazları tercih eden tüketiciler ayrıca satın alacakları telefonların yanında FIFA resmi maç topu, TWS2 ANC kablosuz kulaklık, TWS2e kablosuz kulaklık hediyelerinden birini kazanma fırsatı buluyor. 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan