Daha yeni piyasaya sürülmüştü. Samsung'dan Galaxy S23 Plus için büyük indirim!

Samsung, iki hafta önce tanıttığı Galaxy S23 ailesinden olan Galaxy S23 Plus için büyük indirime gitti. İndirim şimdilik sadece tek renk seçeneğine sahip olan cihazda geçerli olacak.

Daha yeni piyasaya sürülmüştü. Samsung'dan Galaxy S23 Plus için büyük indirim!
Daha yeni piyasaya sürülmüştü. Samsung'dan Galaxy S23 Plus için büyük indirim!
GİRİŞ 25.02.2023 11:03 GÜNCELLEME 25.02.2023 11:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Samsung tarafından iki hafta önce tanıtılan Galaxy S23 serisine ait Galaxy s23 Plus'a, piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra büyük bir indirim geldi. Samsung'un üretmiş olduğu yeni cihazlar için daha bir ay geçmeden indirim yapması, telefonu satın alacakları oldukça sevindirdi. Güney Koreli şirket, indirime ilk olarak Galaxy S23 Plus'ın tek renk seçeneği için indirime gitti.

İNDİRİM SADECE SİYAH MODEL İÇİN GEÇERLİ

Samsung'un Galaxy S23 serisi için yapmış olduğu indirim şimdilik sadece ABD'de piyasaya sürülen siyah renkli modeller için görünüyor. Şimdilik indirimin farklı renk seçeneklerine ait S23 serisindeki diğer cihazlara uygulanıp uygulanmayacağı bilinmiyor. Teknoloji devi, Galaxy S23 serisini piyasaya sürerken  Galaxy S23 Plus'ın fiyatını 1000 dolar fiyat etiketiyle belirlemişti. Ancak kısa bir süre önce indirime giderek ürünün fiyatını 1000 dolardan 860 dolara indirdiğini duyurdu.

Galaxy S23’ün ticari sürümü ne kadar performans sağlıyor?Galaxy S23’ün ticari sürümü ne kadar performans sağlıyor?

Amazon üzerinden 860 dolara satılan Samsung Galaxy S23 Plus kısa bir süre sonra tükendi. Ürünün indirime girer girmez Amazon stoklarında tükenmesi, ABD'de bulunan teknoloji severlerin Samsung'un tanıttığı ürüne karşı fazlasıyla ilgi duyduklarını gösterdi. Samsung Galaxy Ultra ve Galaxy S23'ün satış rakamlarına göre orta seyirde ilerleyen Galaxy S23 Plus, gelen indirimle birlikte bu seviyeyi yükselttiğini gösteriyor.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bir amerikali icin bile 860 dolar muazzam cok bir para.. hele hele 1000 kusurler felaket.. aklim almiyor nasil bir fiyat politikasi guduyor samsungla apple...
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    cok top madem yari para gidin onu alin bence cok pahali cok ulke de vergi ile bu miktar iki uc kat olacak en ucuz hangisi ise onu deneyin bazen
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen çıkan telefonu almayın en fazla 1 veya 2 ya bekleyin daha çok düşer fiyatlar hangi marka olursa olsun paranıza yazık
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    1 hafta önce Esime dogum günü hediyesi aldim 1580 Euro ödedim almanyada yasiyorum ama beyaz
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Son görsel bize şunu gösteriyor: geri dönüştürülmüş kazık. Afiyet olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik