Özel fiyatlı Honor X9a Türkiye'de piyasaya sürüldü!

Honor, yeni cihazı olan Honor X9a'yı özel fiyatıyla Türkiye'de satışa çıkardı. Sahip olduğu özellikleriyle birlikte kullanıcılara güçlü bir performans sunacak olan cihaz için ücretsiz servis haftaları düzenlenecek.

Özel fiyatlı Honor X9a Türkiye'de piyasaya sürüldü!
Özel fiyatlı Honor X9a Türkiye'de piyasaya sürüldü!
GİRİŞ 28.02.2023 16:25 GÜNCELLEME 08.03.2023 10:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Huawei'in geçtiğimiz ay 4 Ocakta özel bir lansman ile tanıttığı HONOR X9a Türkiye'de satışa çıktı. Huawei'in alt markası olan Honor, ülkemizde piyasaya süreceği telefonun fiyatını 7 Mart tarihine kadar 10.999 TL olarak belirledi.

Honor X9a cihazına genel olarak baktığımızda bizleri 6.67 inç büyüklüğünde FHD+ OLED ekran karşılamakta. 395 PPI özelliğine sahip olan ekran 120HZ ekran yenileme özelliğine sahip. 1.07 Milyar renk derinliğiyle kullanıcılara net ve parlak bir deneyim sunacak olan OLED ekran, renklerin daha canlı görüntülenmesini sağlayacak.

GÜÇLÜ İŞLEMCİSİYSE GELİYOR

Cihazın diğer fiziksel özelliklerine baktığımızda cihaz ağırlığının 175 Gram olduğunu görüyoruz. 128GB depolama, 8GB RAM'e sahip olan Honor X9a, Hızı 2.2 GHZ olan Qualcomm'un Snapdragon 695 (SM6375) sekiz çekirdekti işlemcisini kullanıyor. Cihazın sahip olduğu donanım özellikleri ile birlikte kullanıcılara güçlü bir performans sunacağı düşünülüyor.

Honor X9a yazılım konusunda Android 12 işletim sistemiyle gelmekte. Bu arada Huawei marka cihazlarda Google uygulamalarının kullanılmadığını hatırlatmak istiyoruz. İndirmek istediğiniz diğer uygulamaları firmanın "AppGalery" uygulama mağazasından indirebilirsiniz. Ayrıca çeşitli platformlar kullanıcıların Google uygulamalarına erişebilmeleri için alternatif programlar sunmakta.

PİL KAPASİTESİ

Lithium Polymer, 5.100 mAh bataryaya sahip olan cihaz 40W'lık cihazla şarj oluyor. Cihazda hızlı şarj özelliği de mevcut.

KAMERA ÖZELLİKLERİ

Honor X9a 64 MP - F1.8 çözünürlüğe sahip bir kamera ile geliyor. Kamera; gülümseme yakalama, HDR, otomatik odaklama, panorama, portre modu, Sesli komut, Yapaz Zeka sahne algılama ve zamanlayıcı gibi özelliklere sahip.

30 FPS video kaydı yapabilen kamera 1080p (Full HD) çözünürlüğünde videolar çekmenizi sağlıyor. İkinci kamera 5 MP - F2.2, üçüncü kamera ise 2 MP - f2.4 çözünürlüğe sahip.

DARBELERE KARŞI EKSTRA DAYANIKLI

Verilen bilgiye göre, Honor X9a'nın 0,65 milimetrelik derinlemesine güçlendirilmiş camı olağanüstü sağlamlık gösteriyor ve telefonu ortalama bir akıllı telefon kullanıcısının günlük yaşamında maruz kaldığı düşmelere, sıkışmalara ve darbelere karşı dayanmasını sağlıyor.

Xiaomi pili bitmiş bir telefonu 5 dakika içinde %100 şarj eden cihazını tanıttı!Xiaomi pili bitmiş bir telefonu 5 dakika içinde %100 şarj eden cihazını tanıttı!

ÖZEL FİYATIYLA TÜRKİYE SATIŞTA 

28 Şubat - 7 Mart tarihleri arasında Hepsiburada üzerinden peşin fiyatına 12 ay taksit imkanı ile 10.999 TL'ye satın alınabilecek. 

Sunmuş olduğu ürünlerin daha kaliteli ve erişilebilirliğinin kolay olması için Huawei servis ve uygulama avantajları da sunuyor. Huawei, garanti kapsamı içinde ve garanti kapsamı dışında tüm Honor X9a ürünleri için Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo imkanı sağlayacak.

Huawei servis haftaları şu tarihler arasında gerçekleşecek;

27-31 Mart 2023

24-28 Nisan 2023

22-26 Mayıs 2023

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Bilinçli tüketici 1 yıl önce Şikayet Et
    Güçlü işlemci yazilmiş bu fiuat bandinda daha yuksek işlemcili marka ve modeller mevcut ekrani kunglun glass ozelliginde lakin resmi olarak bunun bir bilgisi verilmemis honor tarafindan 4 k video bile cekemiyor neden cunku ustundeki islemci buna izin vermiyor telefonun tasarim ozellikleri ile pazarlama taktigi uygulanmiş uzun soluklu bir telefon kullanma deneyimi verecegini sanmiyorum honor 70 modeli ile arasindaki az fiyat farki ile 70 tercih edilebilir bu telefonun satiş fiyati 9 bin tl bandinda olmasi gerekiyor alinabilmesi için
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi