TurkNet’in yeni CLCO’su Merve Öney Barlas oldu

Türkiye’nin yeni nesil internet operatörü TurkNet, yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. TurkNet, Hukuk ve Uyumdan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CLCO) olarak, Merve Öney Barlas’ın atandığını duyurdu.

TurkNet’in yeni CLCO’su Merve Öney Barlas oldu
TurkNet’in yeni CLCO’su Merve Öney Barlas oldu
GİRİŞ 02.03.2023 14:33 GÜNCELLEME 02.03.2023 15:14

Türkiye’nin yeni nesil operatörü TurkNet yönetim ekibini yeni ve deneyimli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Geçmişte DgPays, Mapfre Sigorta gibi kurumlarda yöneticilik yapan Merve Öney Barlas, 1 Şubat 2023 itibarıyla TurkNet Hukuk ve Uyumdan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CLCO) olarak yeni görevine başladı.  

MERVE ÖNEY BARLAS KİMDİR?

Saint Joseph Lisesi’nin ardından, lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde sürdüren Merve Öney Barlas, kariyerine uluslararası bir hukuk bürosu olan Dentons Hukuk Bürosu’nda başladı. Burada 4 yıla yakın çalışmasının ardından, yüksek lisans eğitimi için New York’a taşındı ve Columbia Law School’da Hukuk Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Ardından Washington D.C.’ye taşınarak Criterion Economics’te görev alan Barlas, eş zamanlı olarak New York Barosu sınavına hazırlandı. Türkiye’ye döndükten sonra sırasıyla Hergüner Bilgen Üçer Avukatlık Ortaklığı’nda avukat olarak, Mapfre Sigorta ve son olarak da DgPays’de ise Chief Legal Officer pozisyonlarında görev aldı.

Halihazırda hem New York, hem de İstanbul Barosu’na kayıtlı olan Merve Öney Barlas, yönetim kadrosundaki yeni görevinde TurkNet’e hukuk ve uyum alanındaki bilgi birikimi ve deneyimleriyle katkı sağlayacak.

TURKNET  HAKKINDA

1996’da bağımsız bir yeni nesil telekom operatörü olarak, bireylerin ve kurumların iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan TurkNet; internet veri merkezi ve barındırma gibi hizmetler sunuyor. TurkNet’in yaygın ve yüksek kapasiteli ulusal veri omurgası, Türkiye’nin her bölgesine yüksek kalitede güvenli hizmet sunabilmek üzere tasarlandı. Yenilikçi ürünler sunmak için yerel, ulusal ve uluslararası bağlantılarını sürekli genişleten TurkNet, Türkiye’nin En Büyük 100 Bilişim Şirketi arasında yer alıyor. 

KAYNAK: HABER7, TURKNET
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?