Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TCG Anadolu paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter üzerinden TCG Anadolu hakkında paylaşımlarda bulundu. Bu özel günü TCG Anadolu'ya iyi dileklerde bulunarak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TCG Anadolu paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TCG Anadolu paylaşımı
GİRİŞ 10.04.2023 16:24 GÜNCELLEME 10.04.2023 16:28

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Yolun açık olsun TCG Anadolu" diyerek, Türkiye'nin savunma teknolojilerine yönelik attığı bu önemli adımı başlatan kareyi paylaştı.

Erdoğan: TCG Anadolu kendi alanında dünyanın ilk savaş gemisidirErdoğan: TCG Anadolu kendi alanında dünyanın ilk savaş gemisidir

TCG ANADOLU KENDİ ALANINDA DÜNYADA BİR İLK

Hizmete aldığımız TCG Anadolu en büyük ağır ve büyük helikopterler ile İHA'ların iniş kalkış yapabileceği kendi alanında dünyanın ilk gemisidir. Bu gemimize Bayraktar TB3, SİHA, Kızılelma, HÜRJET iniş kalkış yapabilecek. Aynı zamanda taşıdığı tanklar sayesinde bu gemimiz gerektiğinde dünyanın her köşesinde insani ve askeri operasyon yürütebilmemizde imkan sağlayacak özelliklere sahip. 

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan tasarruf tedbirleri ile ilgili açıklama
Osman Kavala'nın yeniden yargılanmasıyla ilgili karar verildi