Elon Musk yanlışlıkla yedek hesabını ifşa etti... Takipçi kasmak için yalvarmış!

Kullanıcılara yardımcı olmak için ekran görüntüsü paylaşan Elon Musk'ın yedek hesabı olduğu ortaya çıktı. Durumu araştıran kullanıcılar, hesabın "Elon Test" adıyla Twitter'da yer aldığını iddia etti.

Elon Musk yanlışlıkla yedek hesabını ifşa etti... Takipçi kasmak için yalvarmış!
Elon Musk yanlışlıkla yedek hesabını ifşa etti... Takipçi kasmak için yalvarmış!
GİRİŞ 26.04.2023 16:04 GÜNCELLEME 26.04.2023 16:04

Elon Musk Pazartesi günü bir tweet atarak, platformun "güçlü kullanıcılarının" hesaplarında abonelikleri etkinleştirmelerine yardımcı olmaya çalıştı. Kullanıcılara Twitter gelirlerini nasıl aktifleştirilmesi gerektiğini öğretmek isteyen Musk, paylaştığı tweette başka bir hesabının yer aldığı bir ekran görüntüsünü paylaştı.

KULLANICILAR ELON MUSK'IN YEDEK HESABINI BULMAYA ÇALIŞTI

Elon Musk ekran görüntüsünün sağ üst köşesinde oğullarından biri olan X AE A-Xii'nin fotoğrafının yer aldığını fark etmedi; kullanıcılar kısa bir süre içerisinde Musk'ın kolayca geçiş yapabileceği birden fazla Twitter hesabı olduğunu fark etti.

Musk'ın yedek hesabını bulmak için arayışa giren kullanıcılar, kısa bir süre içerisinde "Elon Test" adındaki twitter hesabını buldular. Sosyal medya hesabını incelendiğinde, Tesla ve SpaceX ile ilgili tweetlerin bulunduğu ayrıca birçok tweetin altında yazılmış yorumların bulunduğu görüldü.

Bu hesabın sadece belirli konularda değil ayrıca Musk ve hayranlarının ilgilendiği birçok konuyla ilgili bir dizi olağandışı gönderi paylaştığı görülüyor. Örneğin, kripto para ve Tesla'ya odaklanan hesaplara yanıtlar göndermenin yanı sıra Bay Musk'ın hesabından gelen tweetlere de yanıt verdiği fark edildi.

YETERİ KADAR TAKİPÇİYE ULAŞAMADIĞI İÇİN ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Diğer paylaşımlarda ise yeterli takipçiye sahip olmamaktan şikâyet edilirken, bir paylaşımda "Sadece bir kişi beni takip ediyor (iç çekiyorum)", bir diğerinde ise "Tanrı aşkına, biri beni takip edebilir mi?" diye yalvarılıyor.

Hesabın Kasım 2022'de, Elon Musk'ın Twitter'ı satın alma işlemini tamamlamasından kısa bir süre sonra oluşturulduğu görülüyor. Twitter hesaplarında kamuya açık olarak belgelenmediği için, o zamandan bu yana geçen süre içinde görüntünün veya diğer hesap ayrıntılarının değiştirilip değiştirilmediği tam olarak bilinmiyor.

YEDEK HESAP KULLANDIĞINI KABUL ETTİ

Her ne kadar da hesabın profil resminin Elon Musk'ın paylaştığı ekran görüntüsündeki yedek hesabın profil resmiyle aynı olsa da Elon Musk bu durumu hala onaylamadı. Kullanıcılar ise bu hesabın Elon Musk'a ait olduğundan oldukça emin davranıyor.

Musk  "DogeDesigner" isimli twitter hesabına verdiği yanıtta gizli bir hesap kullandığını doğruladı. Sitede bir "alt" hesabı olduğunu bildirmesinin ardından bu hesaba "Ben olduğumu asla tahmin edemezsiniz!" yanıtını verdi.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok
Kassam Tugayları paylaştı! İsrail tankları havaya uçuruldu: 12 asker öldü, 12 yaralı