AdaylarKim uygulaması yayında: Tüm seçimlerde hizmet verecek!

Türkiye'nin yerel seçimlerinde hizmet verecek olan Adaylarkim uygulaması şu an indirilebilir durumda!

AdaylarKim uygulaması yayında: Tüm seçimlerde hizmet verecek!
AdaylarKim uygulaması yayında: Tüm seçimlerde hizmet verecek!
GİRİŞ 27.04.2023 16:44 GÜNCELLEME 27.04.2023 16:45

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde, her partiden ve bağımsız bütün adayların öz geçmişleri, partileri, bölgeleri ve sıraları ile birlikte incelenebileceği mobil uygulama kullanıma sunuldu.

AdaylarKim adlı mobil uygulama, bu alanda bir ilk olarak 23 Nisan 2023 itibariyle Google Play ve App Store’da yerini aldı. 

TÜM SEÇİMLERDE HİZMET VERECEK

‘Adaylar Kim?’ uygulaması, indirmesi de kullanması da ücretsiz.

Uygulama, adayların YSK tarafından açıklanan bilgileri ile KVKK kapsamı dışında doğrulanmış açık kaynak verilerini ve adayların kendilerinin sağlayacağı verileri kullanıyor. Ayrıca tüm adaylara kendi sayfalarını kişiselleştirme özelliği de sunuyor. 

Bu özelliği ile seçmenlerin yanı sıra, medyaya da bütün adaylara ait bilgilere tek platformda erişebilme olanağı sunuyor.

Uygulama, gelecek yerel seçimler de dahil tüm seçimler için de hizmet vermek üzere tasarlandı.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı