WhatsApp duyurdu! Milyonların beklediği özellik

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, kullanıcıların WhatsApp üzerinden gönderdikleri mesajları 15 dakika içinde düzenleyebileceklerini bildirdi.

GİRİŞ 23.05.2023 00:44 GÜNCELLEME 23.05.2023 10:51
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Meta'dan yapılan açıklamada, WhatsApp kullanıcılarının basit bir yazım yanlışını düzeltmek ve bir mesaja ekstra bağlam eklemek gibi sohbetleri üzerinde daha fazla kontrol sağlayabileceği yeni bir özelliğin getirildiği belirtildi.

KİŞİLER DÜZENLEME GEÇMİŞİNİ GÖREMEYECEK

Kullanıcıların, gönderdikleri bir mesaja uzun basarak "düzenle" seçeneği ile 15 dakika içinde değişiklik yapabileceğine işaret edilen açıklamada, düzenlenen mesajların "düzenlendi" ifadesi ile işaretleneceği ancak mesajlaşılan kişilerin düzenleme geçmişini göremeyeceği aktarıldı.

Açıklamada, mesajlar ve yapılan düzenlemelerin uçtan uca şifrelemeyle korunacağı, özelliğin dünya genelinde kullanıma sunulduğu, gelecek haftalarda da herkesin kullanımında olacağı kaydedildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • HakanKTR 11 ay önce Şikayet Et
    Güncelleme yapmazsanız şanslısınız
    Cevapla
  • Yasin GÜÇLÜ 11 ay önce Şikayet Et
    Oyle delil olacak birsey olursa zaten ekran fotosu alirsin yine degisen birsey olmaz..
    Cevapla
  • 1453 .58 11 ay önce Şikayet Et
    Şimdi bu nedemek biz kötünün ve kötülüğün Yanındayız demek olmuyomu Sen karşıdakini tehdit et hakaret et küfür et 15 dk içinde vayy kardeşim napıyon diye geri düzelt Gsm operatörleri de SMS lerde iletildi görüldü Gibi bir emoji Bi tık virgül nokta gibi işaretler koysalar bunlara bu kadar talep olmaz
    Cevapla
  • veli 11 ay önce Şikayet Et
    hacker gibi uzaktan senin telefonunla oynamak oluyor
    Cevapla
  • doğrucu 11 ay önce Şikayet Et
    Böyle saçma bir şey mi olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar