vivo orta segment telefonda çok iddialı: En çok kazandıran telefon modeli oldu!

Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından vivo’nun Türkiye’de ürettiği Y35 akıllı telefonu, Türkiye’de markanın sattığı telefonlar arasında açık ara lider olmayı başardı.

vivo orta segment telefonda çok iddialı: En çok kazandıran telefon modeli oldu!
vivo orta segment telefonda çok iddialı: En çok kazandıran telefon modeli oldu!
GİRİŞ 15.06.2023 12:30 GÜNCELLEME 15.06.2023 12:32

Akıllı telefon sektörünün lider markalarından vivo satışlarını günden güne artırmaya devam ediyor. vivo Türkiye, Gebze’deki fabrikasında üretilen Y serisi telefon ailesinde yer alan Y35 modelinin satışta olan tüm vivo telefon modellerine göre yüzde 38 daha çok sattığını açıkladı.

Türkiye’de üretilmeye başladığından bu yana şık ve zarif tasarımının yanı sıra 256 GB geniş hafızasıyla da vivo kullanıcılarının gözdesi olan Y35, toplam satışta vivo’ya en fazla kazandıran model oldu.

Y35 SATIŞLARI ÖNCEKİ DÖNEME KIYASLA YÜZDE 223 ARTTI!

Kullanıcıların akıllı telefon alırken en çok dikkat ettikleri özellik “uzun ömürlü olması” ve “ne kadar süre güncelleme alıp almayacağı” oluyor. Bu iç görüden yola çıkarak kullanıcılarına en az 2 büyük Android Güncelleme Garantisi ve 3 yıl Güvenlik  Güncellemesi taahhüdünü duyurduğu kampanya sonrası vivo Y35 satışları bir önceki döneme kıyasla %223 arttı. 

GFK verilerine göre vivo, Türkiye genelinde 8-10K TL fiyat segmentinde Y35 ile ciddi bir başarı elde ederek bu segmentteki payını Nisan 2023 itibariyle %8.7’e çıkarttı.
 
50 MP ana kamerası ve sektörün öncü görüntüleme özelliklerine sahip olan Y35, kullanıcılara gece karanlığında ya da düşük ışıklı ortamlarda bile canlı, detaylı ve profesyonel görünen yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekme imkânı veriyor. 16 MP HD ön kamerası ile de parlak ya da loş ışık fark etmeksizin net selfie’ler çekilebiliyor. 6,58 inç boyutundaki FHD+ ekranı ile de telefon kusursuz bir görüntü kalitesi sunuyor.

Merakla bekleniyordu: iQOO Neo 7 Pro'nun çıkış tarihi belli oldu!Merakla bekleniyordu: iQOO Neo 7 Pro'nun çıkış tarihi belli oldu!

VİVO Y35 DİĞER TEKNİK ÖZELLİKLER

Güçlü Snapdragon 680 SoC işlemcisiyle kullanıcılara yüksek performans sunan Y35, 8 GB RAM'e ek genişletilebilir RAM özelliği ile Android tabanlı akıllı telefonlarda zaman zaman sıkıntı yaratan bellek sorununa çözüm imkânı sunuyor.

Kullanıcılar 8GB RAM’in yanı sıra ilave + 8GB genişletilmiş RAM ile 8 GB'a kadar boş olan ROM alanı genişletilmiş RAM olarak kullanarak uygulamalar arasında daha sorunsuz geçiş yapabiliyor, sevdikleri uygulamaların hepsini tereddüt etmeden indirip arka planda birçok uygulamayı donma yaşamadan çalıştırabiliyorlar. 

Vivo V29 5G Geegbench testinde göründü!Vivo V29 5G Geegbench testinde göründü!

7 SAAT ARALIKSIZ OYUN OYNAMA OLANAĞI SUNUYOR
 
5000 mAh uzun ömürlü pili ve 18 W hızlı sarj desteği sayesinde şarj sorununu da ortadan kaldıran vivo Y35, 2 gün boyunca açık kalabiliyor. Telefon ile 7 saatin üzerinde aralıksız oyun oynanabiliyor, 14 saatin üzerinde HD film izlenebiliyor. 
 
vivo, Y35 modelini 2 büyük Android güncellemesi ve 3 yıl Android güvenlik güncelleme garantisi ile satışa sunuyor. Tüketiciler ayrıca telefonu myvivoshop.com üzerinden satın almaları halinde 2 yıllık standart garantiye ek olarak 1 yıl üretici garantisi ile toplam 3 yıl garanti hakkına da sahip oluyor.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'