Dünyaca ünlü Airbus'un 'A320' uçağında Türk imzası! TUSAŞ tanıtımını yaptı

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ), dünyaca ünlü Avrupalı havacılık şirketi Airbus'un A320 ailesi için ürettiği 'Sec18/19' gövde kısmını törenle tanıttı.

GİRİŞ 05.07.2023 21:12 GÜNCELLEME 06.07.2023 11:26
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TUSAŞ, yerli ve milli imkankarla ürettiği özgün ürünlerinin yanı sıra, uluslararası düzeyde imzaladığı anlaşmalar kapsamında da çalışmalarını sürdürüyor.

Airbus ile yapılan iş birliği kapsamında, şirketin en çok bilinen modellerinden Airbus A320 için üretilen Sec18/19 gövde kısmı, TUSAŞ'ın Kahramankazan tesislerinde yapılan törenle tanıtıldı.

Törende konuşan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, "Kendi ürettiğimiz özgün ürünlerin yanı sıra yeni iş paketleri ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Airbus ile uzun süredir devam eden iş birliğimiz çerçevesinde ürettiğimiz parçayı tesislerimizde tanıtmanın gururu içerisindeyiz. Hızlı gelişen ve anlık müdahale gerektiren durumlarda doğru kararlar alarak üretimini zamanında gerçekleştiren çalışma arkadaşlarıma üstün gayretleri için şükranlarımı sunuyorum" dedi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Bülent DUMAN 9 ay önce Şikayet Et
    inşallah bir gün biz de kendi uçağımızı yaparız.bu imkan mevcut
    Cevapla
  • Durağı Olmayan Yol 9 ay önce Şikayet Et
    elimi eteğimi çektim malumun ilanını bekliyor benden sonrası Tufan diyorsun yani
    Cevapla
  • Hakan Sönmez 9 ay önce Şikayet Et
    İnşallah bir yolcu uçağının tamamını bu kompozit malzemeden yapabişleceğiniz gibi görürüz.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    ülkemiz adına yapılan bütün güzel işleri
    Cevapla
  • Muzaffer 9 ay önce Şikayet Et
    TEMEL KOTİL. gibi adam gibi adam yöneticilere ihtiyaç var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...