Threads ilk büyük güncellemesini aldı!

Intagram'ın yeni uygulaması olan Threads, merakla beklenen ilk büyük güncellemesini aldı. Şirket yeni güncellemeyle kullanıcıların Threads'de daha fazla vakit geçirmesini hedefliyor.

Threads ilk büyük güncellemesini aldı!
Threads ilk büyük güncellemesini aldı!
GİRİŞ 19.07.2023 12:48 GÜNCELLEME 19.07.2023 12:48

Son zamanlarda adından söz ettirmeyi başaran Threads ilk büyük güncellemesini aldı. Meta'nın yazılım mühendisi Cameron Roth Threads üzerinden yayınladığı gönderide, güncellemede yer alan yenilikleri açıkladı.

Yeni güncellemeler iPhone'lar için mevcut, Android sürümü ise yakında alacak. Threads'in masaüstü versiyonu hala kullanılamıyor.

YENİ ÖZELLİKLERİN GÖRÜNMEYE BAŞLAMASI BİR GÜNÜ ALABİLİR

Threads'teki bir gönderide Roth, kullanıcıların özellikleri görmek için uygulamayı yeniden başlatmaları gerekebileceğini belirtiyor. Özelliklerin görünmeye başlaması da tam bir gün sürebilir.

Roth şu açıklamayı yapıyor: "Sunucu tarafından teslim edilen bayraklardan oluşan bir sistem kullanıyoruz ve bu sistemin tamamen yayınlanması biraz zaman alabiliyor."

Roth, çeviri özelliğinin bir gönderinin altında beğenme, yanıtlama, yeniden gönderme ve paylaşma seçenekleriyle birlikte görüneceğini belirtiyor.

Güncelleme ile gelen yeni özellikler şunlar:

Mesaj dizisi yanıtlarını takip etme,

• takip etmeyen kullanıcılar için aboneliklere izin verme,

• Instagram takip sayfalarını yansıtma,

• Yeniden paylaşma etiketleri,

Etkinlik akışındaki iyileştirmeler ve hataların kaldırılması gibi güncellemeler de bulunuyor.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...