Musk: Yakında Twitter markasına veda edeceğiz

Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'da değişikliklere gidileceğini belirterek, yakında Twitter markasına ve logosuna veda edeceklerini duyurdu.

GİRİŞ 23.07.2023 11:46 GÜNCELLEME 23.07.2023 11:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Elon Musk, sahibi olduğu Twitter’dan yaptığı paylaşımda sosyal medya platformunun logosunu değiştireceklerini belirterek, “Yakında Twitter markasına ve kademeli olarak tüm kuş logolarına veda edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Musk yaptığı ikinci bir paylaşımda ise, “Bu gece yeterince iyi bir X logosu paylaşılırsa ertesi günü onu dünya çapında devreye alacaklarını kaydetti.

Ünlü milyarder titreyen bir “X” logosu paylaşmasının ardından katıldığı bir Twitter Spaces sohbetinde ise logonun değişip değişmeyece sorusuna evet yanıtını vererek, “Bunun çok uzun zaman önce yapılması gerekiyordu” ifadesini kullandı.

Ekim ayında Twitter’ı satın almasından bu yana, Musk’ın görev süresi boyunca çalkantılı bir dönem geçiren şirket, ünlü milyarderin Çin’deki WeChat gibi bir “süper uygulama” yaratma çalışmaları kapsamında şirket adını X Corp olarak değiştirmişti.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Aha 9 ay önce Şikayet Et
    Twıtır bu adamın sonu olucak
    Cevapla
  • Ramazan 9 ay önce Şikayet Et
    Yakında tamamen kapısına kilit vurur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....