Özellikleriyle dikkat çeken vivo X100 Pro Plus'ın detayları sızdırıldı!

Vivo'nun uzun bir bekleyişin ardından gelen X100 serisi, ilk üyesiyle kapılarını aralıyor. Vivo X100 Pro Plus adındaki bu model, özellikle 200MP periskop kamerasıyla göz dolduruyor ve şimdi teknik detaylarıyla gün yüzüne çıkıyor.

Özellikleriyle dikkat çeken vivo X100 Pro Plus'ın detayları sızdırıldı!
Özellikleriyle dikkat çeken vivo X100 Pro Plus'ın detayları sızdırıldı!
GİRİŞ 22.08.2023 11:11 GÜNCELLEME 22.08.2023 11:11

Bir sızıntı haberinin bugün erken saatlerde öne sürdüğüne göre vivo X100 Pro Plus üç etkileyici kameraya sahip olacak.

Önümüzdeki aylarda çıkması beklenen amiral gemisinin, X90 Pro+'da kullanılan 1" tipi Sony IMX989 sensörlü 50 MP ana kameraya sahip olacağı söyleniyor.

200MP TELEFOTO LENS İLE GELİYOR

Bir başka gelişme de 200 MP telefoto lens olacağı yönünde. Bu akıllı telefon dünyasında böyle bir kamera için büyük bir artış olacak.

Bu özellik kağıt üzerinde etkileyici görünse de, piksel yığınına sahip 50 MP'lik bir sensörün bulunacağı iddia ediliyor.

TAHMİN EDİLEN DONANIM ÖZELLİKLERİ

Portre kamerasının da 50 MP'lik bir atıcı olduğu ve lensin arkasında bir Sony IMX758 sensör bulunduğu söyleniyor. Bu kamera, vivo X90 Pro+ ve X90 Pro'da bulunan ve 2x optik zoom, AF ve OIS özelliklerine sahip olan kamera ile aynı.

Telefon Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine sahip olacak, yani Qualcomm yonga setini resmi olarak piyasaya sürene kadar göremeyeceğiz. Vivo ayrıca X100 Pro+'yı LPDDR5 RAM ve UFS 4.0 depolama alanı ile donatacak.

Sızdıran kişi ayrıca IP68 su ve toz geçirmezliğin yanı sıra ekranın altında bir ultrasonik parmak izi tarayıcısı olduğunu iddia etti.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dilan Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi! Hastaneye kaldırıldı...
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri