Gündemi herkesten önce takip edin: Haber7 artık 'WhatsApp Kanalları'nda!

Türkiye'nin en etkin haber sitesi olan Haber7.com WhatsApp kanallarına dahil oldu. Siz de Haber7.com'u WhatsApp üzerinden takip ederek günün en önemli gelişmelerinden herkesten önce haberdar olabilirsiniz.

GİRİŞ 22.09.2023 10:20 GÜNCELLEME 22.09.2023 10:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

WhatsApp, kullanıcıların güncel konuları takip etmelerini sağlayacak olan "Kanallar" özelliğini Türkiye'de kullanıma açtı. Kullanıcılar artık ilgi alanlarına göre beğendikleri WhatsApp kanallarını takip edip anlık olarak durum güncellemeleri alabilecek.

HABER7'Yİ ARTIK WHATSAPP KANALLARI ÜZERİNDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de aktif edilen 'WhatsApp Kanalları'na Türkiye'nin en etkin haber sitesi olan Haber7'de dahil oldu.

Kullanıcılar, 20 yıldır takipçilerine, toplum hassasiyetlerini gözeten, sağduyulu ve tutarlı habercilik hizmeti sunan Haber7'yi artık WhatsApp kanalları üzerinden takip edilebiliyor.  Haber7 WhatsApp kanalında; Türkiye ve dünya gündeminden gelişmeleri, sporun heyecanını, ekonominin nabzını, teknolojideki gelişmeleri, sağlık ve eğitim alanında öne çıkanları bulabilirsiniz. Bunların yanı sıra birbirinden ilginç video ve galeri içeriklerine de anlık olarak ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar ayrıca gündeme dair son dakika haberlerine ve içerikler hakkında benzersiz bir bakış açısıyla tasarlanmış olan infografiklere de anlık olarak Haber7'nin WhatsApp kanalında bulabilecek.

Gündemden geri kalmayın | Haber7.com WhatsApp kanalını takip edebilirsiniz.

GÜNDEMDEN GERİ KALMAMAK İÇİN HABER7.COM'U TAKİP EDİN!

Son dakika haberlerinden ve günün en önemli içeriklerinden geri kalmamak için; güçlü, dinamik bir ekibe sahip olan ve sürekli gelişim halinde olan Haber7.com'u WhatsApp Kanallar'ından takip edebilirsiniz.

Haber7'yi takip etmek için şu adımları uygulayın:

1) WhatsApp uygulamasını açın

2) Güncellemeler | Durumlar bölümüne geçiş yapın 

3) 'Kanallar' başlığının yanındaki '+' simgesine basın

4) Kanal bul seçeneğine tıklayın

5) Arama çubuğuna 'Haber7' yazın.

6) Haber7 profiline tıklayın 

7) ve üstte yer alan 'Takip Et' seçeneğine basın.

Ayrıca Haber7 WhatsApp kanalını hemen takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

WHATSAPP KANALLARI NEDİR, NE İŞE YARAR?

Whatsapp'a gelen bu özelliği X'in (Twitter) sadece güncellemeleri kontrol etme versiyonu olarak düşünebilirsiniz. WhatsApp kanallar sayesinde dilediğiniz kanalı takip edip ilgi alanlarınız hakkında bilgi edinebilirsiniz. 

Son Güncellemeler Durum Bölümünde Görüntülenecek

Kanalları WhatsApp'ta arayarak ya da yeni oluşturulan bir dizine göz atarak bulabilecek ve en son güncellemeleri uygulamanın 'Durum | Güncellemeler' bölümünde görebileceksiniz.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ali 7 ay önce Şikayet Et
    WhatsAppın kanal hizmeti sunması güzel yalnız kullanışlı değil Telegram daha iyi Birşey paylaşım yaptığında ileride silmek istediğin de bu mesaj silindi yazması hoş değil Bir düşünün bir iş yeriniz var ve modelleri bu kanallar üzerinden paylaşıyorsunuz eskiyen modelleri kaldırmak istediğiniz de bu mesaj silindi yazacak aynı kanal hizmetini bip de açtı aynı sorun orada da vardı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi