Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı, Türksat'ın desteğiyle gerçekleştirilecek

Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı, Türksat'ın iletişim sponsorluğunda 12 Ekim'de Bilişim Vadisi'nde başlayacak.

Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı, Türksat'ın desteğiyle gerçekleştirilecek
Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı, Türksat'ın desteğiyle gerçekleştirilecek
GİRİŞ 10.10.2023 10:24 GÜNCELLEME 10.10.2023 10:24

Türksat AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bu yıl 5. kez düzenlenecek Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı'na 650'den fazla üst düzey yöneticinin katılması bekleniyor.

Türkiye'nin en büyük kamu teknoloji etkinliği olan konferansta, bakanlıklar, sanayi ve ticaret odaları, kamuya bağlı kurum ve kuruluşların bilgi işlem başkanlıkları ile teknoloji sağlayıcı ve son kullanıcı firmalar yer alacak.

Konferansta, alanında uzman konuşmacılar tarafından dijital dönüşüm, Milli Teknoloji Hamlesi, nesnelerin interneti (IoT), yapay zeka, büyük veri ve siber güvenlik, 5G, akıllı şehirler, metaverse ve blockchain gibi konuların ele alınması öngörülüyor.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor