Excalibur FC 24 Cup kayıtları başladı!

Türkiye’nin teknoloji markası Casper, çıkışı heyecanla beklenen FC 24’ün turnuvasını düzenleyeceğini duyurdu.

Excalibur FC 24 Cup kayıtları başladı!
Excalibur FC 24 Cup kayıtları başladı!
GİRİŞ 11.10.2023 14:15 GÜNCELLEME 11.10.2023 14:15

Intel’in de katkılarıyla düzenlenecek olan Excalibur FC 24 CUP, amatörden profesyonele tüm futbol fanatikleri için birbirinden cazip ödüllerle hazırlandı.

Turnuvaya kayıtlar başlarken, eleme maçları 14 Ekim’den itibaren oynanmaya başlayacak.

Excalibur, oyun dünyasının en büyük heyecanını yaşatmak için bir kez daha sahne alıyor. Her sene düzenlediği birbirinden heyecanlı turnuvalara bir yenisini ekleyerek, yeni çıkan futbol oyununu turnuva serisine ekledi.

Excalibur FC 24 CUP, futbol ve espor tutkunlarını bir araya getirerek büyük bir etkinliğe dönüşüyor.

Nefes kesen mücadele için kayıtlar başladı. Elemelerin 14 Ekim’den itibaren başlayacağı turnuvada sahne alacak olan oyuncular, şampiyonluğa giden yolun ilk adımlarını atacaklar. Eleme maçlarında hangi yeteneklere sahip olduğunuzu gösterme zamanı geldi!

ÖDÜLLER İÇİN OYUNCULARI ZORLU MÜCADELELER BEKLİYOR

Espor dünyasının en çok oynanan ve takip edilen oyunlarından biri olan FC 24, büyük ödülleri ile de tüm futbol severleri heyecanlandıracak.

Turnuva birincisine Excalibur G870 Laptop, ikincisine Excalibur G770 Laptop ve üçüncüsüne de Excalibur gaming monitör ve aksesuar hediye edilecek. Bu ödüller, oyun dünyasında çıkış yapmanızı ve performansınızı bir üst seviyeye taşımanızı sağlayacak.

Futbol oyunlarındaki sınırları zorlayarak inanılmaz bir deneyim sunacak olan Excalibur FC 24 CUP, bu yeni ve heyecan verici oyunu deneme fırsatı sunuyor.

DÖRT BÜYÜKLER, TEK ZAFER İÇİN ARENADA BULUŞUYOR

Excalibur FC 24 CUP, dört büyüklerin temsilcilerini ve eleme turlarından çıkan finalistleri final maçlarında buluşturuyor. Bu unutulmaz anları canlı olarak izlemek için popüler

Twitch yayıncıları Hype ve Ege Arseven'in sunumuyla gerçekleşecek olan final maçlarının canlı yayınında tüm futbol severleri birbirinden sürpriz hediyeler bekliyor.

Bu büyük etkinliğe katılmak ve en iyilerin arasında yerinizi almak için https://www.casper.com.tr/kampanyalar/excalibur-fc-24-cup-basliyor sayfasını veya Excalibur Discord kanalını ziyaret ederek kayıt yaptırabilirsiniz.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek