Bakan Uraloğlu'dan THY'nin sefer iptalleriyle ilgili açıklama!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, THY'nin sefer iptalleriyle ilgili yaptığı açıklamada "BTK gerekli incelemeleri yaptı, bir siber saldırı gözükmüyor" diyerek ortaya çıkan asılsız iddialara cevap verdi.

Bakan Uraloğlu'dan THY'nin sefer iptalleriyle ilgili açıklama!
Bakan Uraloğlu'dan THY'nin sefer iptalleriyle ilgili açıklama!
GİRİŞ 02.11.2023 10:38 GÜNCELLEME 02.11.2023 10:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Haber Global'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Uraloğlu'nun açıklamaları:

(THY'nin sefer iptalleri) BTK gerekli incelemeleri yaptı, bir siber saldırı gözükmüyor. Tamamen altyapıdan kaynaklanan bir problem. Tekrar etmemesi için neler yapılması gerektiği konusunda THY yöneticileri ile çalışıyoruz.

"BÜTÜN DÜNYAYI ETKİLEDİ"

Gece boyunca takip ettik. Bütün dünyayı etkiledi. Sadece bir havayolu şirketi operasyonu değil bu. Bizim bayrak taşıyıcımız bir şirket. Her türlü mağduriyet giderilecek. Hiçbir vatandaşımız mağdur edilmeyecek.

 

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 3
  • marslı 5 ay önce Şikayet Et
    herkes herşeyi biliyormuş gibi konuşup yorum yapıyor. Türkçe yazmayı bilen herkes bilim adamı bizde. okumaya öğrenmeye yada bilene söz vermeye gerek yok... bütün gün işi gücü elinde telefon yorum yapmak olan insanlar var... yapın ama bildiğiniz konuda yapın bilmediğiniz konuda değil.
    Cevapla
  • fsm1453 5 ay önce Şikayet Et
    dün bilanço açıkşandı 3 .çeyrekte çok güzel kar yağmış THY e bunu gölgelemek ve hissenin tavan yapmasını engellemek için yapıldığını düşünüyorum.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Alt yapımız çok kötü yer altındaki kablonun bile güvenli değil çünkü işi yapan firma güvenlmi acaba iş bilmezlere verirsen. Böyle olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar