Kasım ayının kazananı HONOR oldu!

Muhteşem kampanyalar ile kutlanan kasım ayının bu yıl parlayan yıldızı HONOR oldu. Dünyanın en yoğun alışveriş günlerinde HONOR, en çok satanlar listesinde ilk sıralarda yerini aldı.  

Kasım ayının kazananı HONOR oldu!
Kasım ayının kazananı HONOR oldu!
GİRİŞ 11.12.2023 16:51 GÜNCELLEME 11.12.2023 16:51

Teknoloji tutkunları, HONOR’un eşsiz kalite ve performansını kasım ayı boyunca rakipsiz fiyatlarla yakaladı. HONOR, yenilik, kalite ve tasarımın benzersiz karışımıyla teknoloji tutkunlarının dikkatini çekerek kasım ayının tartışılmaz yıldızı oldu. HONOR 90 ve Pad X9 teknoloji meraklıları tarafından yoğun talep gördü.

Satışa çıktığı ilk günden itibaren kullanıcıların beğenisini toplayan HONOR 90, Kasım ayındaki rakipsiz kampanyası ile HepsiBurada’nın en çok satan akıllı telefonlar listesinde zirvenin sahiplerinden biri oldu.

Mobil fotoğrafçılığa eşsiz bir boyut kazandıran HONOR 90, yepyeni üçlü kamera sistemi ve Ultra Net 200 MP Ana kamerasıyla kullanıcılarının en eşsiz anlarına eşlik ediyor.

Yapay zeka teknolojisi ile desteklenen HONOR 90, ayrıntılarla dolu çarpıcı selfie'ler çekerek en güzel gülüşleri ortaya çıkarırken grup selfie’lerinde hiçbir ayrıntıyı kaçırmamanıza yardımcı oluyor.

Eğlence tabletinin çıtasını yükselten ve en çok satanlar listesinden hiç inmeyen HONOR Pad  X9 da kasım ayına özel kampanyasıyla Teknosa’nın tablet satışlarında adını listenin en üst sıralarına yazdırıyor.

Son teknoloji ile donatılan Pad X9, kullanıcılarına akıcı bir görsel deneyim sunarken güçlü piliyle kesintisiz bir eğlence sunuyor. Birden fazla yönü kapsayacak şekilde altı hoparlöre sahip olan HONOR Pad X9, olağanüstü ses kalitesi sayesinde de kullanıcısını atmosferin içine dahil ediyor.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk