Intel Monsters Reloaded 2023 Büyük Finali Grand Pera’da!

Monster Notebook ve Intel iş birliğiyle 4. kez düzenlenen Intel Monsters Reloaded 2023 global bir espor etkinliğine dönüşerek farklı ülkelerden takımların birbirleriyle tanıştıkları bir espor festivali oldu. 

Intel Monsters Reloaded 2023 Büyük Finali Grand Pera’da!
Intel Monsters Reloaded 2023 Büyük Finali Grand Pera’da!
GİRİŞ 14.12.2023 16:53 GÜNCELLEME 14.12.2023 16:54

Intel Monsters Reloaded 2023, Counter Strike 2 için Türkiye, Almanya, Birleşik Krallık ve Körfez Bölgesi ülkelerinden, PUBG: BATTLEGROUNDS için ise Türkiye özelinde gerçekleşen etkinliklerle toplam 2000’den fazla espor oyuncusu mücadele etti. 

740.000 TL ödül havuzuna sahip Intel Monsters Reloaded 2023 espor turnuvası Counter Strike 2 Finalleri, Türkiye, Almanya, Birleşik Krallık ve Körfez Bölgesi’nden gelen takımlarla, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de 16 Aralık Cumartesi günü İstanbul Beyoğlu’nda Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleşecek. 

Oyun severlerin monsternotebook.com.tr adresinden kayıt olarak ücretsiz olarak katılabileceği etkinlikte, Monster Notebook deneyim alanları, yarış simulasyonları, 360 derece ve yapay zeka destekli fotoğraf aktiviteleri, cosplay gösterileri ile bir espor festivali gerçekleşecek. Ayrıca katılımcılar alanda gerçekleşecek mini espor etkinliklerinde kozlarını paylaşabilecek. 

YARI FİNAL VE FİNAL CANLI YAYINLANACAK

16 Aralık Cumartesi Taksim Grand Pera’da 14:30’da kapıları açılacak olan etkinlikte, maç öncesi açılış şovu, epik oyun müziklerini başarıyla seslendiren Monster Notebook Oyun Müzikleri Orkestrası konseri ve Intel Monsters Reloaded PUBG: BATTLEGROUNDS turnuvasının kazananları için ödül töreni gerçekleşecek. 

Counter Strike 2 Yarı Finalinde; Türkiye’den Eternal Fire Academy ile Almanya’dan Heizers, Birleşik Krallık’tan Endpoint ile Birleşik Arap Emirlik’lerinden Divine Vandetta yarı finalde 15 Aralık’ta karşı karşıya gelecek. Bu maçlardan finale yükselen takımlar 16 Aralık’da büyük final etkinliğine kozlarını paylaşacak. 

Yarı Final ve Final maçları Monster Notebook Youtube ve Twitch kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Maçların anlatımında Özgür "Root" Alagül ve Alican "Karahan" Karahan üstlenecek, maçın yorumcusu ise Berker "Gandhi" Kubat olacak. 

INTEL MONSTERS RELOADED, BİR ESPOR TOPLULUĞU OLARAK GÜCÜNÜ ARTIRMAYA DEVAM EDECEK

Espor alanına yatırım yapmaya devam ettiklerinin altını çizen Monster Notebook Pazarlama Direktörü Birol Sülük, “Monster Notebook olarak espor ekosistemini bir araya getirdiğimiz Intel Monsters Reloaded 2023 finalini bir espor festivaline dönüştürüyoruz.

Bu yıl 4.kez düzenlediğimiz Intel Monsters Reloaded sadece bir turnuva değil bir espor topluluğu olarak gücünü artırmaya devam edecektir. Turnuvaya katılan oyunculara, maçları takip eden espor severlere ve başta Intel olmak üzere bu turnuvanın gerçekleşmesini destekleyen tüm paydaşlarımıza Monster Notebook adına teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı