Call of Duty: Black Ops 2’nin yıldızı kansere yenildi!

'Call of Duty: Black Ops II' ve 'One Life to Live' Yıldızı Kamar de los Reyes 56 yaşında öldü. Reyes, "Call of Duty Black Ops 2, Call of Duty Black Ops 4 Call of Duty: Vanguard' da terörist Raul Menendez'i canlandırmıştı.

Call of Duty: Black Ops 2’nin yıldızı kansere yenildi!
Call of Duty: Black Ops 2’nin yıldızı kansere yenildi!
GİRİŞ 26.12.2023 11:49 GÜNCELLEME 26.12.2023 11:49

Popüler video oyunu "Call of Duty: Black Ops II "de kötü adam Raul Menendez'i canlandıran ve "One Life to Live" dizisinde Antonio Vega rolünü üstlenen Kamar de los Reyes, eşinin reklamcısının Variety'e yaptığı açıklamaya göre, kanserle kısa süren bir savaşın ardından Pazar günü Los Angeles'ta öldü.

56 yaşında hayatını kaybeden Reyes, Porto Riko'da doğdu ve Las Vegas'ta büyüdü. Çocukluğunda şan ve dans eğitimi aldıktan sonra 1980'lerin sonunda oyunculuk yapmak için Los Angeles'a taşındı.

SESİ BLACK OPS 4'TE DE YER ALMIŞTI

1994'te "Blade to the Heat" adlı Broadway dışı oyunda Chicano boksör Pedro "Roadman" Quinn rolünü canlandırdı ve daha sonra 1995 yapımı Shakespeare'in "The Tempest" oyununda Patrick Stewart'la birlikte rol aldı.

2012 yapımı popüler video oyunu "Call of Duty: Black Ops II "de de los Reyes, fütüristik bir 2025 yılında yeni bir Soğuk Savaş başlatan Nikaragualı silah tüccarı ve terörist Raul Menendez'i canlandırdı. Karakteri "Call of Duty: Black Ops IV" ve "Call of Duty: Vanguard "da tekrar canlandırmıştı...

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri