Sahibinden.com neden açılmıyor? İşte resmi açıklama!

e-ticaret platformu Sahibinden.com'a erişim sorunu yaşanıyor. Şirket'ten yapılan açıklamada erişim hatasının alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorundan kaynaklandığı ifade edildi.

Sahibinden.com neden açılmıyor? İşte resmi açıklama!
Sahibinden.com neden açılmıyor? İşte resmi açıklama!
GİRİŞ 03.01.2024 15:49 GÜNCELLEME 03.01.2024 15:50
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Sahibinden.com'a erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar siteye erişim sağlamaya çalıştıklarında, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Sorunun alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorundan kaynaklandığı ifade edildi. 

Şirketin sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Sahibinden.com ÇÖKTÜ MÜ?

Sahibinden.com Instagram hesabından yapılan açıklamaya göre, “Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır” denildi.

İDDİALAR YALANLANDI

Sahibinden.com, alan adının başka bir firma tarafından satın alındığı iddialarını yalanladı.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 35
  • sivas 4 ay önce Şikayet Et
    Fiyatlari günceliyorlar
    Cevapla
  • Serhat 4 ay önce Şikayet Et
    Kaporacı dolandırıcılar dinlensin biraz, içeriğe de kesinlikle kapora kabul edilmemektedir yazıyorlar, plaka başka şehir başka, değişik değişik şeyler, yok askerim yok şehir dışındayım, wtsapp profillerine de aile resmi koyuyorlar güven kazanmak için. Dikkat edelim, aracı görmeden kapora kesinlikle atmayalım
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 4 ay önce Şikayet Et
    neden gerçeği söylemiyorlar sitedeki tüm kullanıcıların verileri çalınırken önüne geçmek için erişimi kapattık neden demiyorlar?
    Cevapla
  • araba 4 ay önce Şikayet Et
    arabam.com un yükselişi :)
    Cevapla
  • Huzursuz 4 ay önce Şikayet Et
    Umarım açılmaz piyasayı bunlar yükseltiyor hiç de düşmüyor hatta devlet el koymalı bu dolandırıcılara kiralık daire arıyordum az kalsın dolandırılıyordum cimer e de şikayet ettim sonra geri döndüler özür dileriz ilan verenleri denetleyemiyor muşlar da lar lar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kâbe'nin içinden son görüntüler paylaşıldı
Türkiye'den ABD'de kritik temas! Fuat Oktay: Bazı hazırlıklar yapıldı! Artık zamanı geldi